Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Atilla Yayla Kimdir Kısaca

Atilla Yayla Kimdir Kısaca
0
183

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Atilla Yayla Kimdir

Atilla Yayla Hayatı Kısaca

Atilla Yayla, 3 Mart 1957 Kırşehir doğumlu Turk siyaset bilimci, akademisyen

Atilla Yayla, Ankara Universitesi Siyasal Bilgiler Fakultesi'nden lisans (1980), yuksek lisans (1982), doktora derecesi aldı (1986) Ankara Universitesi Siyasal Bilgiler Fakultesi ve Hacettepe Universitesi'nde oğretim uyeliği yaptı (19862000) Profesor Yayla Gazi Universitesinde uzun yıllar oğretim uyesi sıfatıyla bulunmuştur TDV, LDT, TSİD, MontPelerin cemiyeti gibi kurumlarda uyelikleri vardır Liberal Duşunce Topluluğu kurucularındandır ve uzun sure başkanlığını yurutmuştur Yorktown Internet University ve Center for New Europe uyesidir Britanya ve ABD'de birkac defa farklı universitelerde ziyaretci oğretim uyesi olarak bulunmuştur Yeni Şafak ve Zaman gazetelerinde duzenli yazıları yayınlanmaktadır İngiltere Buckingham universitesinde misafir oğretim uyeliği yapmıştır Atilla Yayla, Sinan Cetinle birlikte Plato Film Okulu'nu meslek yuksek okuluna donuşturerek,Gazi universitesi oğretim uyeliğine son vermiştir Halen Plato Meslek Yuksekokulu Mudurluk gorevini yurutmektedir

kaynak:wikipedia

Similar threads

Atilla Şenturk Hakkında Kısa Bilgi Atilla Şenturk Hayatı Kısa 1958 yılında İstanbulda doğdu 1980 yılında İstanbul Universitesi Edebiyat Fakultesi, Turk Dili ve Edebiyatı Bolumunden mezun oldu 1987 yılında aynı bolumde “XVI Asra Kadar Anadolu Sahası Mevlevilerinde Edebi Tasvirler konulu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Atilla Dorsay Hayatı Kısaca Atilla Dorsay Hakkında Kısa Bilgi Atilla Dorsay, 17 Mart 1939 yılında İzmir'de doğdu 1964 yılında Devlet Guzel Sanatlar Akademisi (Mimar Sinan Universitesi) Yuksek Mimarlık bolumunden mezun oldu iki yıl sonra Cumhuriyet gazetesinde sinema uzerine yazmaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
175
Aydın Ayaydın Kimdir Aydın Ayaydın Kimdir Kısaca Hayatı Aydın Ağan Ayaydın Kurt kokenli siyasetciAydın Ayaydın İstanbul İktisadi Ticari İlimler Akademisi'ni bitirdi, Marmara Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu'nde İktisat konusunda yuksek lisans ve doktora yaptı Marmara Universitesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
167
Emrullah İşler kimdir hakkında bilgi Emrullah İşler 7 Ocak 1960, Kızılcahamam Ankara doğumludurEmrullah İşler siyasetci ve başbakan yardımcısıdırEmrullah İşler Kral Suud Universitesi Eğitim Fakultesi İslami İlimler Bolumunde lisans, Ankara Universitesi Sosyal Bilimler Enstitusu Temel İslam...
Cevaplar
0
Görüntüleme
191
Ayşe Kadıoğlu hayatı Ayşe Kadıoğlu hakkında bilgi Ayşe Kadıoğlu 1961 yılında New York'ta dunyaya geldi Lisans derecesini, Siyaset Bilimi dalında 1982 yılında ODTUde yaptı Yuksek lisans derecesini Uluslararası İlişkiler dalında 1984 yılında Chicago Universitesinde ve doktora derecesini de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
858,476Konular
981,261Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt