Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atiye Deniz Yalnızca uzmek icin şarkı sozu

Atiye Deniz Yalnızca uzmek icin şarkı sozu
0
118

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Atiye Yalnızca uzmek icin şarkısının sozleri
Atiye Yalnızca uzmek icin sozleri

Beni kimse aramasın,
Beni kimse sormasın
Ne gerek var zorlamaya
Beni kırmak icin

Beni kimse yakmasın
Boş yere hic yormasın
Yanıma bile gelmesin
Yaralarımı sevmeye

Yanıyor kalbim zaten
Hic durmadan
İcime duşen bu sahte guluş
Son isyan
Ama sen durmadın
Yalanların ve suctun
Geri donmeyeceğimi bile bile
Yalnızca uzmek icin

Similar threads

Pinhani Kacsam Gitsem Sozleri Pinhani Kacsam Gitsem Şarkı Sozleri Aklımdan gecen bir yol varmıdır O yol nerde ben nerdeyim hic bilmemki Yolumdan giden bir kul varmıdır Yalnız bir gocse bu ben bu yoldan gidememki Ustumden gecen bir yel varmıdır Ben burda yandım alsın gotursun beni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Pinhani Kacsam Gitsem şarkısı sozu Pinhani Kacsam Gitsem sozleri Pinhani Kacsam Gitsem şarkısının sozleri Aklımdan gecen bir yol var mıdır O yol nerde ben nerdeyim hic bilmem ki Yolumdan giden bir kul var mıdır Yalnız bir gocse bu ben bu yoldan gidemem ki Ustumden gecen bir yel var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Gulben Ergen yılında yepyeni bir albumle sevenlerinin karşısına cıktı Bir yandan albumu dinlerken bir yandan da sizin icin şarkı sozlerini atıyorumimagesgulbenergenuzunyolsarkilarisarkisozleri5adaecc81dd6fgifİyi okumalaaaar Gulben Ergen Uzgunum Şarkı Sozleri Hava soğuk ayaz bu gece Aşk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
145
Neslihan'ın Album tanıtımını DarK Burada! yapmıştı Ben albumu dinledim ama pek beğendiğimi soyleyemeyeceğimimagesneslihanpollyannasarkisozleri5adaef0c2d0eagif Şarkı sozlerini sizlerle paylaşıyorumEğer yanlışlık varsa da şimdiden ozur dilerim Vurgun Yedim Kaldırımlar ağlıyor Yuruyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
sitem sozleri , pişmanlık sozleri ,sitem mesajları , sitem iletileri , pişmalık mesajları , pişmalık iletileri ♥ Korkum Sevmek Değil; Korkum Sevipte Ayrılmak… Korkum Kurşun Yemek Değil; Kalleşce Vurulmak… Korkum Olum Değil; Senin Tarafından Unutulmak… ♥ Donmeyeceksin biliyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
174
858,505Konular
982,768Mesajlar
33,064Kullanıcılar
kazimdemirSon üye
Üst Alt