Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atma Artık Kalbim Ben Ölümü Özledim...

Atma Artık Kalbim Ben Ölümü Özledim...
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Atma Bundan Böyle Kalbim Ben Ölümü Özledim Ne fazlasını istedim senden ne en iyisini aşkınYetinmesini bildim daima olduğu kadarıylaNe elimi tuttun ne sevdiğini duydum bir kezBen hayatta iki kere yakaladım aşkı iki kere kaybettim Eskisini senle unuttumY a hemen seni kimle unutacağımPes ediyorum sevmelere,yenilmelereOysa mutlusun sanmıştım azda olsa sevdiğine inanmıştım ben her zaman sana ait kalmıştım sen sevmeyi başaramadın Eskilere dair ne kaldıysa benliğimde birer birer fırlattımSen gönül oyalamak için vardın defalarca hoşuna gitmek için değilBense her zaman tutuşmak için vardım defalarca gözyaşı dökmek içinHiç sevmedin belki,hiç düşünmedinPeki nasıl bu değin inandırıcı olabildin Oysa vermedim sana verdiğim değeri kimseye her şeye vardım seninle O hoş gülüşün çıkar mı sanıyorsun aklımdan o sesin hala çınlamazmı kulaklarımda kolay değil ceylan bakışlım bir anda siliverme k seni hiç basit yokİstanbul caddeleri lanet ediyor bana senin için akıttığım her göz yaşım beddua ediyor değmez diyor dostlarımDeğer be ceylan bakışlım her şeye değer sensizlik Deli arzu duyuyorum bakışlarına eğip geçiyorum başımıBilmiyorum pişman olup dönermisin geriYa da aşkın ne anlayış geldiğini öğrenirmisin yada bir gün sende severmisi n beniBen şu anda sensizim,mutsuzumresimlerinide yırtmadım bakıyorum doyumsuz güzelliğineYüreğinde gözlerin dek hoş olsa ne olurdu sankiŞimdi dönüyorum sırtımı yaşanmışlara bi korku büyütüyorum içimdeSeni her görüşümde kin besliyoru m aşkın üzerine seni sevmeleri n üzerine nefret bırakıyorumBen seni doğrusu sevmiştimŞimdi çık Allah için beynimden kimle mutlu olacaksan ona gittHiç bir aşk çalmasın kapılarımıYorgun düştü bedenim müsade vermeyin göz yaşlarım ağlamamaİsmini unutturun dilim bana görmeyin gözlerim rastlarsa m bir gün ve artık atma kalbim ben ölümü özledim alıntı  

858,505Konular
982,778Mesajlar
33,071Kullanıcılar
NefSeCihadSon üye
Üst Alt