Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Atom Karınca Çocuklar Kitap Konusu-

Atom Karınca Çocuklar Kitap Konusu-

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Atom Karınca Çocuklar Kitab Özet
Bilge Akgül Kitapları
Atom Karınca Çocuklar Kitap

Kitap Özet

Hadi bitanem, daha ödevlerin duruyor

İyi de anne, matematikten yine düşük anekdot aldım Galiba ben bu derste hiç başarılı olamayacağım Yeni proje ödevim de fazla güç, bunu da benim yerime sen yapar mısın? nolur?

Bilmem ancak yetiştirebilir miyiz? Bunları vaktinde düşünmen gerekiyordu Şu lahza birazcık geç yok mi? Ayrıca bak, yatma vaktin geldi de geçti, sende tık yok Doğru yatağa! Yarın sabahleyin uyanmakta tekrar zorlanacaksın

Anında her evde bu şekilde uzayıp dışarı giden cümleler, çocuklarının rollerini üstlenerek onları hatalı yönlendiren ebeveynlerve yapabileceklerinin farkına varamayan çocuklar

Topluma canlılık vermesini beklediğimiz çocuklarımız neden daha hayatın başında merakları körelmiş, hevesleri bitkin haldeler?

Günümüzde teknolojik imkanların da artmasıyla çocukların yapacakları işe odaklanmalarını, belirledikleri hedefe ulaşmak için sarf edecekleri enerjiyi içten biçimde kullanmalarını sekteye uğratacak böylece fazla uyaran var Anne babalar, tüm bu kargaşanın içinde çocuklarını içten yönlendirmek ve hedeflerine koşar adım gitmelerini temin etmek için neler yapabileceklerini soruyorlar

Psikolog Bilge Akgül, çocuklarında motivasyon sıkıntısı çeken ebeveynlere Atom Karınca Çocuklarla rehberlik ediyor Kitapta teknik bilgilerin yanına olumlu sonuçlar veren etkinlikler, istenilen davranışa götüren davranış tabloları, resimlerle zenginleşen anlatım, çocuklara dönük hedef tespit planı ve anne babalara özel notlar yer alıyor Motivasyonu gelişen çocuklar, rahatlayan anne babalar için Atom Karınca Çocuklar*

858,496Konular
981,880Mesajlar
29,920Kullanıcılar
Üst Alt