Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bu Kenworth W900'ün 625 hP'liği hangi galeride? 3 Kenworth galerisini de keşfettim ama hiçbirinde yok Buarada daha yeni seviyeyi 20'ledim, oyun da orijinal
Kamyonlar her gün yüzlerce ton taşırlar, bu nedenle en uzun yolculuklarda bile en ağır yükleri taşımak için en iyi motorlara ihtiyaç duyarlar Teknolojideki gelişmeler, günümüzde ağır vasıta araç olmasına rağmen, lüks ve konforlu iç mekanlara sahip çarpıcı, büyük, çevreyi kirletmeyen kamyonların...
OYUNU KURDUM *****LEDİM BİR SORUN ÇIKMADI AMA SONRASI BÖYLE İŞTE
Arkadaşlar bu oyun için 2 günde 3 kez format çektim *****i her türlü yaptım ama eskiden en azından oyuna girer gibi olup siyah ekrandan sonra atıyordu, ama şimdi oyuna tıkladığımda oyunun bekleme ekranındaki resmi geliyor öylece...
arkadaşlar bilgisayarımı daha yeni aldım ve özellikleri şu
amd athlon 64x2 6000+
2 gb adata ram 667 mhz
sapphire ati radeon HD3650
160 gb samsung sata2 hdd
Gigabyte M61PME anakart
windows xp sp2
oyunu aldım ve yüklemeye çalıştım bir türlü olmuyor tekrar tekrar yüklüyorum dedikerini...
Herkese merhabalar ,
BF2 yi uzun zamandır oynuyordum
Yeni bir map yükledim singleplayer için ve bot changer ı kurdum
Ardından oyunu açtım mouse imleçinde mavi yuvarlak dönüyor ve oyun hiçbir bilgilendirme olmadan açılmıyor
Yüklediğim mapi ve bot changer ı sildim ,
Oyunu 3 kez silip kurdum ...
arkadaşlar ben fm serisini 2005 ten beri oynuyorum tabi 3sende fm hakkında bir sürü bilgi topladım araştırdım uğraştım ve sonuç olarak güzel bi paylaşım yapmak için kolları sıvadım(yaz günü ya kısa kollularla dolaşıoz lafa bak )
neyse oyun menajer oyunları sevenler için ideal sadece fm 2007...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.