Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Autocad Cizdirme İşlemleri - File

Autocad Cizdirme İşlemleri - File
0
181

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Autocad
Autocad Cizdirme İşlemleri
Autocad Cizdirme İşlemleri File

* Plot: Oluşturduğumuz cizimleri plotter ya da printer'den cıkartır
* Plot Device:
* Name: Cıktı alınacak printer ya da plotter bu listeden secilir
* Number of copies :Cizimimizin kac adet kopya cıktısı alınacaksa buraya girilir
* Plot Settings:
* Paper size: Cıktı alınacak kağıdın boyutu bu listeden secilir
* Plot Area: Cizimimizin cıktısı alınacak kısmı bu seceneklerden birisi ile belirlenir

1 Limits: Sadece cizim limitleri icinde kalan kısımlar yazıcıya gonderilir
2 Extents: Dosyamızdaki tum cizimleri optimum bir şekilde yazıcıya gonderir
3 Display: Dosyamızdaki cizimlerden sadece ekranda gorunen kısımlar yazıcıya gonderilir
4 Window: Yazıcıya gonderilecek bolum, bir pencere acılarak belirlenir

Similar threads

Autocad Autocad Çizdirme İşlemleri Autocad Çizdirme İşlemleri File * Plot: Oluşturduğumuz çizimleri plotter veya printer'den çıkartır * Plot Device: * Name: Çıktı alınacak yazıcı veya plotter bu listeden seçilir * Number of copies :Çizimimizin kaç adet kopya çıktısı alınacaksa buraya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
Autocad Autocad 2005 Printer Autocad 2005 Printer'dan Cıktı Almak 1 file plot gir 2 printerplotter yerindeki name kısmından printer ını sec(pc ye bağlı olan) 3 paper size dan kağıt boyutunu sec (a4) 4 plot area kısmındaki sekmeye tıkla ve window seceneğini secardından cursor ile cizim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
AutoCAD AutoCAD Komutları Resimler, öbür özellikte çizgilerin oluşturduğu şekiller kullanarak yapı edilir Bu geometrik şekillerin her birine çizim öğesi denir Her çizim öğesi, çizimde referans kabul edilen geometrik özellikleri dikkate alınarak ve komutmesaj satırında görüntülenecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
Yeni başlayanlara!!! Bilgisayar Nedir? Donanımları Nelerdi, Ne işe Yararlar? Bilgisayar Nedir? Bilgisayar; kendine evvelden yüklenmiş program gereğince dağıtılmış bilgileriverileri yerinde ortamlarda saklayan ve istenildiğinde geri getiren, farklı alanlara yönlendirilmiş aritmetiksel ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Polis Meslek Yuksek Okulu Eğitim Oğretim Yonetmelik Polis Meslek Yuksek Okulu Eğitim Oğretim Yonetmeliği Hakkında Bilgi BİRİNCİ BOLUM Amac, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amac Madde 1 Bu Yonetmeliğin amacı, Polis Meslek Yuksekokullarına alınacak oğrencilerle ilgili giriş ve sınavlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
179
858,505Konular
982,780Mesajlar
33,072Kullanıcılar
Doutam35Son üye
Üst Alt