Max-usa
Banned
Merhaba bu konuyu açmadan önce ilk önce şunu düşündüm sizlere yazmak isterim.
Bir çok foruma üye oldum yerli yada yabancı ilk yaptığım üye olduğum forumda daha önceden açılan konuları okuyup gözden geçirmek olurda ''zihin özürlümüsün okusana daha önceden açılan konuları'' yada forumda boşu boşuna ''konu başlık kirliliği'' hemde verilen linkleri okumak ile geçen boşa zaman.
Daha önceden konu formumuzda defalarca yazılmış evet tarih olarak eski fakat konu olarak hala geçerli bilğiler .
Paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim .
Neyse konun uzadıgının farkındayım .sevgili
Üyelerimiz Dns el ile girilmekte web te bir çok bunun ile görseller videolar var örnek :
Bu, Windows, Mac ve Linux işletim sistemleri için açık kaynaklı bir DNS Değiştiricidir. Amacı, en iyi DNS sunucularını güvenli bir uygulamada toplamaktır.

Konu ile Video ve Link

Bir çok foruma üye oldum yerli yada yabancı ilk yaptığım üye olduğum forumda daha önceden açılan konuları okuyup gözden geçirmek olurda ''zihin özürlümüsün okusana daha önceden açılan konuları'' yada forumda boşu boşuna ''konu başlık kirliliği'' hemde verilen linkleri okumak ile geçen boşa zaman.
Daha önceden konu formumuzda defalarca yazılmış evet tarih olarak eski fakat konu olarak hala geçerli bilğiler .
Paylaşım yapan tüm arkadaşlara teşekkür ederim .
Neyse konun uzadıgının farkındayım .sevgili

Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Bunlara hiiiç gerek yok sizlere paylaşacagım program ''Açık kaynaklı''
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
da geliştiriciler varBu, Windows, Mac ve Linux işletim sistemleri için açık kaynaklı bir DNS Değiştiricidir. Amacı, en iyi DNS sunucularını güvenli bir uygulamada toplamaktır.

Konu ile Video ve Link
İçeriği görüntülemek için Oturum Açmanız veya Kaydolmanız gerekir.