Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Autorun Devre dişi mi bırakıldı Usb olmuyor!!!!!!!!!!

Autorun Devre dişi mi bırakıldı Usb olmuyor!!!!!!!!!!
0
95
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

Arkadaşlar öncelikle hiçbiyerde bununla ilgili bişey bulamadım İnşallah sizler bana yardım edersiniz Ben oyunu indirdim partlardan oyunu çıkarttım, oyunu kurdum, gerekli şeyleri yaptım, kurulum bitince autorun hatası veriyor autorun açılmıyor ve oyunu açmak istediğimde de hata raporu çıkıyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
USB Virusleri Nelerdir? USB Virusleri Nasıl Bulaşır? USB Virusleri Nelerdir? USB Virusleri Nasıl Bulaşır? 1 Klasor Virusleri Virus USB diskteki bir klasore kendini gizleyerek oraya yerleşir Ardından sizde bu viruslu dosyaya tıkladığınızda virus sizin bilgisayarınıza kolaylıkla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
USB bellekten MP3 player yapmak Standart bir USB belleği,hep yanınızda olacak bir MP3 calar haline getiriyoruz: İşte yolu, yordamı USB MP3 calarlar oldukca yaygın, USB bellekler de hemen hemen her bilgisayar kullanıcısının sahip olduğu bir cihaz Bu taşınabilir USB bellekleri kendiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
USB bellekten MP3 player gerçekleştirmek Standart bir USB belleği,her zaman yanınızda olacak bir MP3 çalar haline getiriyoruz: İşte yolu, yordamı USB MP3 çalarlar epeyce yaygın, USB bellekler de yaklaşık olarak her bilgisayar kullanıcısının sahip olduğu bir aygıt Bu taşınabilir USB...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Güvenlik şirketi ESET'in Mayıs ayı raporu, güvenlik konusunda en büyük tehdidi ortaya çıkardı! ESET'in bulut tabanlı zararlı yazılım istatistik sistemi ESET Live Grid verilerine göre Mayıs ayında tüm dünyada en yüksek karşılaşılan tehdit, USB Flash Disk gibi çıkarılabilir aletler yoluyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,503Konular
982,771Mesajlar
30,560Kullanıcılar
atwllaxSon üye
Üst Alt