Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar size bir şey sorucam ben kurt oyunlarını çok seviyorumBen kurt oyunu arıyorum, bir tek Wolfquest 25var bilen bilir, başka onun gibi oyun önerecek konu altına indirme link atarsa çok mutlu olurum
Şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum
Pro Duck Hunting Avcılık Oyunu Oyna
Ava çıkmaktan keyif alanlar için Ördek Avı oyunu, lakin uyarı edin beni vurmayın )
OGSoft eşliğinde ormanlara, av yasağının kalktığı mevsimlerde ördek avlamaya gidiyoruz Siz de bedava deneyin
OGSoft, 3 boyutlu avcılık oyunu Pro Duck Hunting için bir...
http:img52**************img52432224885550x250
Konami ve Kojima Productions henüz yeni Metal Gear Solid oyunu için bir duyuru yapmadı, ama adı Metal Gear Solid 5 veya her ne olursa olsun serinin sonraki oyunu üzerinde çalışmaya başladıkları kesinleşti
Kojima Productions'ın iş ilanında...
En İyi Av Oyunu Hangisidir
Tam bir av oyunuGerçekten kendinizi avda gibi hissediyorsunuzGerçek ava gidenler bilir, av çok sükunet ve dayanıklılık gerektiren bir iştir bu oyunda öyleSabır ve sessizlik gerektiriyor ve emrindeki fakat yanında uyarı ve atıcılık farktörleride var Ava çıkmadan...
En İyi Av Oyunu Hangisidir
Tam bir av oyunuGercekten kendinizi avda gibi hissediyorsunuzGercek ava gidenler bilir, av cok sessizlik ve sabır gerektiren bir iştir bu oyunda oyleSabır ve sessizlik gerektiriyor ve tabi ki yanında dikkat ve atıcılık farktorleride var Ava cıkmadan once bu...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.