Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0

Madenci Nedir?

Madenci bir bakıma oyunun para kaynağıdır Her 30 dakikada bir madenci başına 1000 altın otomatik olarak gelir Online olmadıgınızdada bu surec işlemeye devam eder

Banka Nedir?

Banka mevcut ganimetinizi oyunun chaos ve savaş ortamından sakındırabiliceğiniz tek alandır Normal bir player gunde 5 kez para yatırabilir Daha fazla yatırmak isterseniz Premium paketi almanız gerekmektedir 24 Saatte Depozit hakkı fullenir Banka faizi ise 24 saatte 1 faiz gelir
Barakalar Nedir?

Barakalar mevcut boş vatandaşlarınıza iş verebiliceğiniz yada işten cıkarabiliceğiniz alandır Belirli bir ucret karşılıgında vatandaşlarınız bir iş edinir
Atak Turu Nedir?

Ordunuzun saldırabiliceği kuuvet ve bolumlere atak turu denir Nekadar cok atak turu ile saldırırsanız okadar cok riske girersiniz Kazanırsanız da okadar cok ganimet ele gecirirsiniz Atak turları her 30 dakikada bir bir miktar yukselmektedir
Chat Room Nedir?

Oyuncu bağlarını guclendirmek amacıyla hazırlanmıştır Sonucta sohbet etmek herkezin hakkıdır

Cephane Nedir?

Cephanede mevcut bukuculerinizi donatabilirsiniz ama unutmamanız gereken bir nokta vardır ki her bukucunuz yalnızca bir cephane alabilmektedir Fazlaya kacarsa ters etki yapmaktadır

Istatistikler Nedir?

Adındanda anlıyabiliceğiniz gibi sunucudaki oranlamaları ve olanları duzenli hale getirilip bir sayfada toplanmışına denir
Egitim Nedir?

Madensel egitim ve Bukucu eğitimleri vardır Madensel eğitim yapıldıgı takdirde Madencilerinizin getireceği altın miktarı 2 katına cıkar Bukucu eğitiminde ise Saldırı ve Savunma gucunuz 2 katına cıkar
Kişisel Ileti Nedir?

Olaylar bolumunun sol tarafında cıkacak kendinizden bahsedebiliceğiniz bolumdur

Clan Nedir?

Clanların kurulumu oyuna ilk başlıyan biri icin oldukca zordur Clanların getirileri vardır Toplu saldırı ve yardımlaşma bunlardan birkacıdır

Iyi oyunlar!

858,497Konular
981,903Mesajlar
29,928Kullanıcılar
tjay78Son üye
Üst Alt