iltasyazilim
FD Üye
Avcı Usulü Biftek tarifi için malzemeler
4 antrkot biftek
150 gr mantar
1 sarı biber
1 kırmızıbiber
1 yeşil biber
1 kuru soğan
2 domates
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
2 diş sarımsak
4 çorba kaşığı ayçiçeğiyağı
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
Avcı Usulü Biftek hazırlanışı
Bir tavada bifteklerin her iki tarafını da hafif renkde ğiştirinceye kadar kızartın
Soğan ve sarımsakların kabuklarını soyup ince kıyın Biberleri jülyen kesin Mantarları doğrayın Ayçiçeğiyağını tavaya aktarın Mantar, soğan, sarımsak ve biberleri soteleyin Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayarak ilave edin Bir iki dakika pişirip tuz, karabiber ve kırmızı pulbiberi ilave edin
Biftekleri ısıya dayanıklı bir kaba alın Üzerine hazırladığınız harcı döküp, rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin 180 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika pişirip sıcak servis yapın
4 antrkot biftek
150 gr mantar
1 sarı biber
1 kırmızıbiber
1 yeşil biber
1 kuru soğan
2 domates
100 gr rendelenmiş kaşar peyniri
2 diş sarımsak
4 çorba kaşığı ayçiçeğiyağı
1 çay kaşığı kırmızı pulbiber
1 çay kaşığı karabiber
Tuz
Avcı Usulü Biftek hazırlanışı
Bir tavada bifteklerin her iki tarafını da hafif renkde ğiştirinceye kadar kızartın
Soğan ve sarımsakların kabuklarını soyup ince kıyın Biberleri jülyen kesin Mantarları doğrayın Ayçiçeğiyağını tavaya aktarın Mantar, soğan, sarımsak ve biberleri soteleyin Domateslerin kabuklarını soyup küp doğrayarak ilave edin Bir iki dakika pişirip tuz, karabiber ve kırmızı pulbiberi ilave edin
Biftekleri ısıya dayanıklı bir kaba alın Üzerine hazırladığınız harcı döküp, rendelenmiş kaşar peynirini serpiştirin 180 dereceye ayarladığınız fırında 25 dakika pişirip sıcak servis yapın