iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
4 Adet Kuzu İncik
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
2 Adet Çarliston Biber
2 Adet Domates
Tuz
Kızartmak için Sıvı Yağ
HAZIRLANIŞI
öncelikle sıvı yağı tavaya alın Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin Unun rengi değişene kadar kavurun 1 çorba kaşığı salçayı ilave edin Yeterince suyu ekleyin Kuzu inciklerini tencereye aktarın Et yumuşayana dek pişirin
Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun Kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edinMantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun
Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin 12 taşım kaynatın Sıcak olarak servis yapın
4 Adet Kuzu İncik
2 Çorba Kaşığı Sıvı Yağ
1 Çorba Kaşığı Un
1 Çorba Kaşığı Salça
12 Adet Arpacık Soğanı
2 Adet Çarliston Biber
2 Adet Domates
Tuz
Kızartmak için Sıvı Yağ
HAZIRLANIŞI
öncelikle sıvı yağı tavaya alın Kuzu incikleri sıvı yağda kızartın Tencereye 2 çorba kaşığı sıvı yağı koyun Kızdıktan sonra 1 çorba kaşığı unu ekleyin Unun rengi değişene kadar kavurun 1 çorba kaşığı salçayı ilave edin Yeterince suyu ekleyin Kuzu inciklerini tencereye aktarın Et yumuşayana dek pişirin
Başka bir tavaya çok az sıvı yağ koyun Kabukları soyulmuş arpacık soğanlarını, ikiye kesilmiş mantarları, iri parçalar halinde kesilmiş çarliston biberlerini ve domatesi ilave edinMantarları bıraktıkları suyu çekene dek kavurun
Ayrı bir tencerede kaynayan kuzu inciklerin pişmesine yakın soğanlı ve mantarlı karışımı ekleyin 12 taşım kaynatın Sıcak olarak servis yapın