Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Avcılar’da hırsızı yakaladı, yabancı uyruklu çete tarafından darbedildi

Avcılar’da hırsızı yakaladı, yabancı uyruklu çete tarafından darbedildi
0
69

tekin

FD Üye
Etkileşim
0
F-D Coin
95

İstanbul’un Avcılar ilçesine bağlı Denizköşkler Mahallesi Zafer Caddesi'nde Lübnanlı bir kişinin işlettiği markette, 2 e2ylül’de saat 22.00 sıralarında, içeri giren iki bireyden biri hırsızlık yapmak istedi.

İş yeri sahibi fark edince duruma müdahale etti. İki kişi süratle kaçarken çabucak dışarıda oturan Erdal Korkmaz, şüphelilerden birini yakaladı.

Market önündekilerden biri de, yakalanan şüpheliye tokat attı. Dövülen kuşkulu ve arkadaşı süratle uzaklaştı.

Grup halinde döndüler

DHA’nın haberine nazaran; kısa müddet sonra kalabalık yabancı asıllı bir küme iş yeri önüne gelerek market sahibi ve Erdal Korkmaz'a saldırdı.

kavga_7858.jpg

Market sahibi bıçaklandı

Saldırıda, sandalyeler havaya uçuştu. Market sahibi sırtından ve kolundan bıçaklandı. Erdal Korkmaz ise çeşitli yerlerinden aldığı darbelerle yaralandı.

Kod isimleri ‘515’

Korkmaz olay sonrası polise giderek şikayette bulundu. Olayı anlatan Erdal Korkmaz, iş yerine saldıran ve kendisi ile marketi işleten şahsa saldıranların kendilerine '515' ismini veren yabancı uyrukluların olduğunu öne sürdü.

“Bıçaklandım, başıma tekmeler yediğimi biliyorum”

Korkmaz, olaya ait şu sözleri kullandı:

“Kaçmak isteyen hırsızı kolundan tuttum, yanımdaki diğer arkadaş tokat attı. Hırsız kaçtı. Birkaç saniye geçmeden nereden geldiklerini bilemediğimiz, etrafta bekleyen 30-40 kişilik çete kümesi saldırdı. Bir anda neye uğradığımızı bilemedik. Bıçaklandım, başıma tekmeler yediğimi biliyorum.

kavga_8983.jpg

“Grubun ismi duvarlarda boya ile yazılıyor”

Market sahibi de sırt ve kolundan yaralandı. Saldıranlar '515 çete kümesi.' Gözümü hastanede açtım. Bu kümenin ismi duvarlarda boya ile yazılıyor. Buralardaki duvar yazılarını arkadaşlarımız kısa mühlet evvel boya alarak kapattı. Polis birisini teşhis için beni çağırdı.

kavga_1361.jpg

“Şikayetçi olmamam için 20 bin TL teklif etti”

Tedavim sürerken çete başının babası birisinin aracılığı ile beni telefon ile aradı. Şikayetçi olmamam için 20 bin TL teklif etti. 'Ben onurumu para ile satmam', diyerek kabul etmedim. Saldırganların yakalanarak adalet önüne çıkarılmasını istiyorum.”

Polisin akınla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldığı öğrenildi.

kaza_8170.jpg
kavga_1479.jpg