Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Avlu dizinin Ceren Moray'ından yeni proje açıklaması geldi!

Avlu dizinin Ceren Moray'ından yeni proje açıklaması geldi!
0
199

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
5YM4u_1552203047_6568.jpg

Ünlü oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz gün bir alışveriş merkezinde objektiflere takıldı. Moray, yeni girişiminden bahsetti.

Ünlü oyuncu Ceren Moray, geçtiğimiz günlerde bir Avm'de görüntülendi. Magazinci arkadaşların sorularına cevap veren oyuncu, seri girişimi hakkında açıklama yaptı. Avlu'nun ne hengam başlayacağı sorularını da cevapsız bırakmadı.

1qCCr_1579601038_462.jpg

Hoca isimli dizide İlker Kaleli, Afra Saraçoğlu, Serhat Kılıç, Serkan Keskin ile birlikte oynacağı bilinen Monay,"Önümüzdeki günlerde yeni bir seriye başlıyorum. Şimdilik karakter hakkında bir şey söylemeyeyim, biraz sürpriz olsun" halinde açıklama yaptı.

xeaVL_1579600992_1258.jpg

AVLU TEKRAR BAŞLAYACAK MI?

Monay, final yapan son serisi Avlu hakkında,"Avlu serisinin yayınlanıp yayınlanmayacağı hakkında şimdi benim de net bir fikrim yok, sizin üzere haber bekliyorum"kelamlarıyla kendisinin de bu hususta bir malumatı olmadığını söz etti.

cRWzB_1579600927_2499.jpg

SINEMA GIRIŞIMI AÇIKLAMASIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ!

Diyarbakırlı ünlü oyuncu Ceren Moray, hali hazırda devam etmekte olan Avlu serisinde rol aldığı Azra karakteriyle sevilen ekran sembolü oldu. Geçtiğimiz günlerde çarpıcı açıklamalara konum veren Moray, yeni sinema girişimlerinden bahsetti.

"YAZA SINEMA GIRIŞIMINDE MEKAN ALACAĞIM!"

lAFZ9_1552206195_6045.jpg

33 yaşındaki ünlü oyuncu Moray, "Bugün izinli günümüzdü biraz alışveriş yapıp vakit geçirmek istedim. Her şey çok yolunda. Serideki ortamımız 'Maşallah' diyelim çok hoş, seneye devam eder miyiz şu an inanın ben de bilmiyorum. Yazın bir sinema girişiminde konum alacağım. Bir ay kadar yokum, ondan sonra eşimle tatile çıkacağız lakin gideceğimiz yan şimdi belirli değil, tam bir plan yapmadık” yakınlarda olacak olan girişimlerinden bahsetti.

w1DfY_1552206344_8974.jpg

858,496Konular
982,149Mesajlar
30,093Kullanıcılar
Gkhn6060Son üye
Üst Alt