Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

AVM Tuvaletinde Kadını Videoya Çeken Sapık Tutuklandı

AVM Tuvaletinde Kadını Videoya Çeken Sapık Tutuklandı
0
32

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71

Başakşehir'deki bir alışveriş merkezinde bayanlar tuvaletine giren yabancı asıllı erkek teze nazaran cep telefonuyla yan kabindeki bayanın manzarasını çekmek isterken yakalandı. Kuşkulu kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün Başakşehir’deki Mall of İstanbul alışveriş merkezinde yaşandı.

Tuvalet muhtaçlığı için lavaboya giden Nuray K., kabinde olduğu sırada yan taraftaki kabinin altından cep telefonu uzatılarak görüntü çekildiğini fark etti. 

Nuray K. çığlık atarak yardım istedi. Bayanın çığlıkları üzerine yan kabinden çıkan erkek tuvaletteki bayanları iterek kaçmaya çalıştı. Kuşkulu alışveriş merkezinin güvenlik vazifelileri tarafından yakalandı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis, Suriye asıllı Başar Alsaleh'i gözaltına aldı.

Tutuklandı

Olaydan sonra polise ve savcılığa girerek kabahat duyurusunda bulunan Nuray K. yaşadıklarını toplumsal medyadan paylaştı. Şüphelinin yakalandığı sırada telefonu kırdığını belirten Nuray K. paylaşımlarında, “O telefon açılabilirse, kim bilir kimlerin imajlarını çektiği ortaya çıkar. Özgür kalırsa da çekmeye devam edecektir' dedi.

Gözaltına alınan Alseh, bugün Küçükçekmece Adliyesi’ne sevk edildi. Alseh’in sözünde “Kadınlar tuvaletine kazara girdim. Bayanın görüntüsünü çektim. Yakalanınca da görüntüyü bulamasınlar diye telefonumu kırdım. Görüntü çekmek için girmemiştim içeriye' dediği öğrenildi. Alsaleh çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi

858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt