Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Avni Erdemir Kimdir, Hayatı

Avni Erdemir Kimdir, Hayatı
0
107

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Avni Erdemir Hakkında Data,
Avni Erdemir Biyografi,
Avni Erdemir Kimdir

Avni Erdemir 20 Şubat 1964 yılında Amasya ’da doğdu Babasının adı Sıttık, annesinin adı Ayşe ’dir12 haziran 2019 seçimlerinde akp adayıdır ve kendisi Öğretim Üyesidir

19 Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği bölümünü bitirdi Yüksek lisans ve doktorasını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Eski Türk Edebiyatı Bilim Dalı ’nda tamamladı

Kardelen Dergisi ’nde Yazı İşleri Müdürlüğü, Milli Eğitim Bakanlığı ’na ast öbür okullarda öğretmenlik ve idarecilik yaptı Gazi Üniversitesi Kırşehir Eğitim Fakültesi ’nde okutman olarak çalıştı

Amasya Eğitim Fakültesi ’ne tezgâhtar doçent olarak atandı Amasya Eğitim Fakültesi Türkçe Eğitimi Bölüm Başkanlığı görevinde bulundu Amasya İl Ulusal Eğitim Müdürlüğü görevini yürüttü Öbür dergilerde fazla sayıda makalesi yayınlandı ve bir kitabı basıldı Farsça bilen Erdemir, evli ve 4 çocuk babasıdır *

Similar threads

Aykan Erdemir Biyografisi Aykan Erdemir Özgeçmişi Aykan Erdemir'in Hayatı Yrd Doç Aykan Erdemir, Bilkent Üniversitesi mezunu, 13 yıldır Aleviler üzerine çalışıyor Harvard Üniversitesi Antropoloji ve Orta Doğu Çalışmaları Ortak Programındaki doktorasını da Aleviler üzerine yapan Erdemir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
Recai Berber Biyografi, Recai Berber Kimdir, Recai Berber Hakkında Data Recai Berber, 20 Haziran 1959'da Manisa Yağmurlu köyünde doğdu Babasının adı Hasan Hüseyin, annesinin adı Perihan'dır Ekonomist ve Maliyeci, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat ve Maliye Bölümü'nü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Ayşenur İslam, Ayşenur İslam Kim, Ayşenur İslam Özgeçmiş, Ayşenur İslam Biyografi Ayşenur İslam Kimdir Hayatı Doç Dr Ayşenur İslam, İstanbul Üsküdar ’da doğdu Orta ve lise tahsilinin bir bölümünü İstanbul ’da (Kadıköy Maarif Koleji) yaptı Liseyi TED Ankara Koleji ’nde tamamladı Bir süre...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
Yüksel Özden, Yüksel Özden Kimdir, Yüksel Özden Biyografisi, Yüksel Özden Hakkında Veri Yüksel Özden Kimdir, Hayatı, Özgeçmişi Yüksel Özden, 5 Eylül 1963'te Muğla'da doğdu Babasının adı Hüseyin, annesinin adı Saniye'dir Öğretim Üyesi; Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
298
MHP Edip Semih Yalçın Kimdir MHP Edip Semih Yalçın Kimdir Hayatı MHP Edip Semih Yalçın Kim Biografisi MHP Parti İçi Eğitim, Siyaset ve Liderlik Okulundan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Merkez Yönetim Kurulu ve Başkanlık Divanı Üyesi Prof Dr Edip Semih Yalçın milletvekili adayı edinmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
222
858,460Konular
981,093Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt