Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

avrupa birliği nedir bilgi verirmisiniz lütfen

avrupa birliği nedir bilgi verirmisiniz lütfen
0
57

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
avrupa birliği nedir data verirmisiniz lütfen Hergün televizyonda dinliyoruz duyuyoruz avrupa birliğini fakat tamamen nedir ne değildir ne işe yarar bilmiyorum doğrusuKimseye sormaya da çekiniyorumAnlatırmısınız burda?  

Similar threads

AFP testi hakkında data verirmisiniz lütfen Bebek bekliyorum ve doktorum önümüzdeki hafta afp testi yapacağını söyledi nedir bu test? Yaptıran varmı? Veri verirmisiniz?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Kürtajdan Daha Sonra Parça Kalmasıyla İlgili Bilgi Verirmisiniz? MerhabaBen bebeğim öldüğü için kürtaj olmak zorunda kaldımYalnız kafama takılan parça kalıp kalmaması, bunu da arkadaşlar aklıma soktuBu konuda data verirmisiniz lütfen  
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Kıdem tazminatı tavanı nedir data verirmisiniz ? Selamlar Yeni işe başlayan bir devlet memuruyumArkadaşlar konuşurken duydum kıdem tazminatı nedir ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Dört mevsim lastiği ile ilgili veri verirmisiniz lütfen Kış lastiği diyip duruyoruz fakat bir de lastik üreticilerin dört mevsim lastiği diye birşey var Onu takınca kış lastiğine lüzum olmuyormu?Nedir bu dört mevsim lastiği ?  
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
odeabank nedir bilgi verirmisiniz Hülya avşar çıkıyor odeabank falan diye, banka her hâlükarda ama tam da anlamadım reklamdan, odeabank hakkında bilgi verirmisiniz ?odeabanknedirbilgiverirmisiniz5c599858e63a3alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,498Konular
982,030Mesajlar
30,014Kullanıcılar
admin6313Son üye
Üst Alt