Avrupa Yakası Bitiyor ha bitiyo ha biticek derken bu sefer kesinlik şampiyon dizi bitiyormuş Keşke bitmese devam etse ben çok seviyorum izlerken çok gülüyorum keşke bitmese SÜRPRİZ AÇIKLAMA 1548641689 1548641689 avrupayakasibitiyor5c4e659ea9975avrupayakasibitiyor5c4e659ea9975 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabergulse10may&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg GÜLSE BİRSEL, AVRUPA YAKASI’NIN BİTECEĞİNİ AÇIKLADI Avrupa Yakası yedi birim sonradan bitiyor… 6 yıldır kahkaha tufanı estiren ve Türkiye’nin en fazla izlenen dizileri arasına giren Avrupa Yakası’nın senaristi Gülse Birsel köşesinde Avrupa Yakası’nı sezon sonunda bitireceğini yazdı Gülse Birsel, 6 yıldır herkesin severek izlediği dizinin bitişini, “Burhan, Şahika, Dursun’dan ziyade, etten kemikten, gerçek insanlarla görüşebilmek, sinemaya gidebilenleri, gazete okuyabilenleri kıskanmamak ve en önemlisi aynı iştah ve heyecanla başka şeyler, başka diziler, kitaplar, sinema filmleri yazmaya devam yapabilmek, başka karakterler oynayabilmek için, bu altı takvim maratona son (veya ara diyelim) vermek istiyorum cümleleriyle özetledi…