Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Avrupa yakası burhan sozleri...

Avrupa yakası burhan sozleri...
0
182

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
manyak komik avrupa yakası burhan sozleri
sen baa mi diklenion ha koylu cocuu

ben senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamicam tirbiyisiz

kibilay bey

bir buhran altıntop kolay yetişmiyibu beyin kıvrımlarının oluşabilmesi icin kac yıl gecti biliyiniz mi??ZOONNKKK!! tam 37 yıl şimdide sadece uc beyin hucresi calışan bu koylluuu bana kafa tutuıyııı olacak iş mi buu?

bırak kızzz ben utilerim daha pacalı donu bile dort cizgi yapıyyıı deve

ama saciiitt beyyy bu aramızda bi şakalaşma ben ona “heyy gearry what’s going on? diyirim oda bana şeyy diyi… bişey demiyi şaka burda bitiyi zaten

dev anası dev anası bastığı yeri inletiyi apartmanda zelzeye sebebiyet veriyi ayı ayı ayyuu arryoureaadyy

sacit beyin aklına girip giriyosun turlu katakullilerle benim evime giriyosun ondan sonra tesadufe bak tesadufe bak ve tesadufe bak beni o gece akrep sokiyiii

bu bıcaııın ne manada oliiyi kii

bende nisantası cocuguyuum

bn gelnce ani bir manevrayla konu deişii aranızda fısır fısır konusiisnz

aaaahhhh iblis nasil da moralimi bozdun ama, ic dunyam paramparca oldu simdi

bu cucuğa cık uziliom ben yaa
imagesavrupayakasiburhansozleri5ad7626861114gifimagesavrupayakasiburhansozleri5ad7626861114gif

Similar threads

manyak komik avrupa yakası burhan sözleri sen baa mi diklenion ha köylü cocuu ben senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamicam tirbiyisiz kibilay bey bir depresyon altıntop kolay yetişmiyibu beyin kıvrımlarının oluşabilmesi için kaç yıl geçti biliyiniz mi??ZOONNKKK!! bütün 37 sene...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Avrupa Yakası Burhan Sözleri avrupa yakası sözleri avrupa yakasi sözleri burhan burhanın yakası burhan geriiiii,, geriiii, garyyy whats going on litfen ama bi ipucu verebilirmisin gaffurrrr Eleride pis miydi pak miydi emin deil , kirli miydi pak miydi belirli deil söz laf laf laf her zaman...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Burhan Altıntop Klasikleri burhan altıntop klasikleri burhan klasikleri altıntop gebe tesadüfe bak geriiiii,, geriiii, garyyy whats going on Eleride pis miydi temiz miydi belirli deil , pis miydi temiz miydi belirlenmiş deil Nie Her Zaman İyİ İnsanların Başına Geliy Böle Kötü Şeler ? Kural...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Burhan'dan inciler Papucumun satanistiiiiiiii! litfen ımaaaa!!!! kimki bu kim bu böyle senli benli konuşiyy kimki bu beni dişlerimin arsaından konuşturiyy kimsizn lan sen kimsiiiinnn kimsin ulan kimsiiinn sirseriburhandaninciler5c57dc80725c4alt hıııı lakin sz bni yanlış anladınızzz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Avrupa yakası sözlerinin nick versiyonu avrupa yakası sözleri avrupa yakası makbule sözleri en senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamıcam terbiyesiz bırak kızz ben ütilerim daha paçalı donu bile dört çizgi yapıyyı deve ama saciitt beyyy bu aramızda bi şakalaşma ben ona “heyy gearry...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
858,496Konular
981,668Mesajlar
29,740Kullanıcılar
Üst Alt