manyak komik avrupa yakası burhan sozleri
sen baa mi diklenion ha koylu cocuu
ben senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamicam tirbiyisiz
kibilay bey
bir buhran altıntop kolay yetişmiyibu beyin kıvrımlarının oluşabilmesi icin kac yıl gecti biliyiniz mi??ZOONNKKK!! tam 37 yıl şimdide sadece uc beyin hucresi calışan bu koylluuu bana kafa tutuıyııı olacak iş mi buu?
bırak kızzz ben utilerim daha pacalı donu bile dort cizgi yapıyyıı deve
ama saciiitt beyyy bu aramızda bi şakalaşma ben ona “heyy gearry what’s going on? diyirim oda bana şeyy diyi… bişey demiyi şaka burda bitiyi zaten
dev anası dev anası bastığı yeri inletiyi apartmanda zelzeye sebebiyet veriyi ayı ayı ayyuu arryoureaadyy
sacit beyin aklına girip giriyosun turlu katakullilerle benim evime giriyosun ondan sonra tesadufe bak tesadufe bak ve tesadufe bak beni o gece akrep sokiyiii
bu bıcaııın ne manada oliiyi kii
bende nisantası cocuguyuum
bn gelnce ani bir manevrayla konu deişii aranızda fısır fısır konusiisnz
aaaahhhh iblis nasil da moralimi bozdun ama, ic dunyam paramparca oldu simdi
bu cucuğa cık uziliom ben yaa
imagesavrupayakasiburhansozleri5ad7626861114gifimagesavrupayakasiburhansozleri5ad7626861114gif
sen baa mi diklenion ha koylu cocuu
ben senin gibileri cok hisaya sohtum senimi sohamicam tirbiyisiz
kibilay bey
bir buhran altıntop kolay yetişmiyibu beyin kıvrımlarının oluşabilmesi icin kac yıl gecti biliyiniz mi??ZOONNKKK!! tam 37 yıl şimdide sadece uc beyin hucresi calışan bu koylluuu bana kafa tutuıyııı olacak iş mi buu?
bırak kızzz ben utilerim daha pacalı donu bile dort cizgi yapıyyıı deve
ama saciiitt beyyy bu aramızda bi şakalaşma ben ona “heyy gearry what’s going on? diyirim oda bana şeyy diyi… bişey demiyi şaka burda bitiyi zaten
dev anası dev anası bastığı yeri inletiyi apartmanda zelzeye sebebiyet veriyi ayı ayı ayyuu arryoureaadyy
sacit beyin aklına girip giriyosun turlu katakullilerle benim evime giriyosun ondan sonra tesadufe bak tesadufe bak ve tesadufe bak beni o gece akrep sokiyiii
bu bıcaııın ne manada oliiyi kii
bende nisantası cocuguyuum
bn gelnce ani bir manevrayla konu deişii aranızda fısır fısır konusiisnz
aaaahhhh iblis nasil da moralimi bozdun ama, ic dunyam paramparca oldu simdi
bu cucuğa cık uziliom ben yaa
imagesavrupayakasiburhansozleri5ad7626861114gifimagesavrupayakasiburhansozleri5ad7626861114gif