Avrupa Yakası ne vakit bitecek AVRUPA YAKASI NE SÜRE BİTECEK? 1548620978 1548620978 avrupayakasinezamanbitecek5c4e14b73d69cavrupayakasinezamanbitecek5c4e14b73d69c http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersenaygurler24ksaim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg AVRUPA YAKASI DİZİSİNİN ÇILGIN KARAKTERİ ŞENAY GÜRLER MERAK EDİLENLERİ CEVAPLADI Habertürk’te yayınlanan Burası Haftasonu’nda bu Pazar günü Avrupa Yakası dizisinin sevilen ve çılgın karakteri Fatoş (Şenay Gürler) konuk oldu Gürler, Oylum Talu’nun sorularını yanıtladı, dizideki polemiklerle ilgili konuştu OYLUM TALU : Avrupa Yakası fazla sevildi çok başarılı bulundu ara ara tabi polemiklere de hamile Yine De ben konuklarımı asla rahatsız etmek istemem ama bunu da sormak istiyorum size ŞENAY GÜRLER : Buyrun OYLUM TALU : Örneğin siz ne düsünüyorsunuz bu polemikler hakkında ve dizide en uzun süre oynayan oyuncusunuz, dizide kalan birisiniz Örneğin Gülse Birsel ara sıra yargılanıyo, yeriliyor bilhassa diziden ayrılan oyuncular kadar Sizin Gürse Birsel’le ilişkiniz nasıl? Gürse Birsel’i ayrıca fazla başarılı bir senarist ayrıca bir oyuncu, yakın alıştırma arkadaşı olarak siz nasıl değerlendiriyorsunuz? ŞENAY GÜRLER : Gülse çok disiplinli bir insan, bu çok hoş ve seneryo yazıyor herşeyden önce bir senarist espri anlayışı benim mizah anlayışıma çok yakın Ben böylece herşeye basit kolay gülemem bununla beraber o kadar güzel ayrıntılar yakalıyor oysa 'Aa nasıl ne hoş' diyorsunuz etkileniyorsunuz her akıcılık geldiğinde Böyle birşey ve bunun yanına da insan gibi insan biridir Yani benim hiç onunla yaşadığım herhangi bir sorunum yok tersine son derece neşe saçan çalışıyoruz Böyle polemiklere de girmek istemiyorum cünkü ben sevmiyorum böyle seyleri sonuç olarak biz meslek yapıyoruz orada, bu işin içerisinde de arkadaş olarakta paylaştığımız çok sey oluyor Çünkü sabahlara kadar beraber çalışıyorsunuz yani herhangi bir olumsuzluk kendi adıma yasamadım Ben zaten şunu çok sevmiyorum, açıkçası sadece bizim diziyle ilgili yok bu ırk, bir zaman her yerde, 3 yıl gecmiş 5 yıl geçmiş 10 yıl geçmiş 10 sene sonra o gündem olan şeyi her tarafta gündem yapmaya calışyor Ben böyle şeyleri fazla sevmiyorum Hepsi de çok değerli çok da iyi oyuncular olduğunu düşünüyorum Çünkü Avrupa Yakası’na fiilen iyi oyuncular geldi öteki kısmı beni çok ilgilendirmiyor Tartışmanın dısında tutuyorum kendimi OYLUM TALU : Gerçekten öle basarılı bir meslek varsa apaçık ŞENAY GÜRLER: Arada birşeyi açıkça belirtmek istiyorum mesela Hümeyra’nın yeri benim için herzaman çok ayrıdır, fazla beğendiğim bir oyuncudur, çok değerlidir O harika bir insandır oyuncu olarak da, insan olarak da OYLUM TALU : Peki siz dizinin bir karakteri olarak korkmadınız mı? paha biçilmez isimler ayrıldı lakin dizi yoluna o kadar bir hızla devam etti ki mesela Dilber Hala var hemen ŞENAY GÜRLER: Evet mükemmel OYLUM TALU : Fenomen oldu Dilber Hala, yeni ortaya cıktı avarelik dolduruyor kesintisiz Gürse Birsel öyle bir yaratım süresi geçiriyor ama paha biçilmez kişilerle ilerliyor ŞENAY GÜRLER: Gülse fazla güzel karakterler yaratıyor oyuncuyu da mükemmel anladığı için o oyuncudaki potansiyelini görüdükçe onu ortaya çıkartacak seyler de yazıyor mutlaka Dolayısıyla Dilber Hala Binnur çok mükemmel bir oyuncu,hem insan olarak da çok iyi Fazla şanslıyız biz insan olarak diye de anında ekliyorum ardından hem iyi bir oyuncu ayrıca iyi bir insan iyi insan lafını fazla sevmem fakat insan gibi insan olan biriyle hedeflemek çok neşeli ben Dilber Hala’ya bayılıyorum çok eğlenceli bir müşteri, çok hoş oynuyor muhtesem Ayrılanlar oldu korkmadınız mı diye birşey soruyordunuz galiba OYLUM TALU : Evet ŞENAY GÜRLER: Dizinin bitmesine ilişkin mi? OYLUM TALU : Değil hayır eskisi dek reytinginiz olacak mı? ŞENAY GÜRLER: Yok hayır reytingler iyi yani sahiden iyi bir kadro var Gazaffer Özcan, Engin Günaydın, Ata Demirer Fiilen iyi bir kadro var fakat alt herşeyin de bir sonu var Bilmiyorum gittiği yere kadar gidecek büyük ihtimalle OYLUM TALU : Nereye dek gitmeyi düsünüyorsunuz reytingler düştüğü süre mı? ŞENAY GÜRLER: Ona ben tek basıma karar verebilecek biri değilim Bu televizyonlarla ilgili, reyting savasıyla ilgili Yani Gülse yazmaya devam ettiği sürece bnce dizi devam eder öyle düşünüyorum gerçekten iyi yazıyor Sıkıldığı veya 'yeter' dediği noktada bitecektir diye düşünüyorum id haberturkcom
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.