Avrupa Yakası yeni sezona skandallarla girdi! vefalı bigat sadik bigat Avrupa Yakası'nda skandallar 01 Eylül 2008 Pazartesi 08:50 Avrupa Yakasında İfot’u canlandıran Hümeyra alacağı zammı öğrenmek için yapımcılarla görüşmeye gittiğinde şok oldu! Avrupa Yakasında İfot’u canlandıran Hümeyra alacağı zammı öğrenmek için yapımcılarla görüşmeye gittiğinde “Bu sezon dizinin kadrosunda yoksunuz cevabını aldı “Avrupa Yakası bu sezon daha başlamadan en fazla konuşulan dizi oldu Önce, Hümeyra ile atıştığı için diziden ayrılan Soy Demirer’in döneceği öğrenildi Gerisinde Hümeyra’nın isteyerek diziden ayrıldığı haberleri gündeme geldi Ancak Hümeyra’nın ayrılmadığı, Ata Demirer’in diziye geri gelmesi sebebiyle kadrodan çıkarıldığı ortaya çıktı Bu sezon alacağı zammı konuşmak için yapımcılarla görüşmek isteyen Hümeyra, beklemediği bir cevap aldı Sanatkâr oyuncuya “Bu sezon dizinin kadrosunda yoksunuz denildi Birincil tepki Çevik’cilt geldi Hümeyra, bir hafta önce Cet Demirer’le anlaşıldığını, kendisinin de böylece diziden çıkarıldığını duyunca şoke oldu Çünkü iddialara kadar Hümeyra, birikiminin büyük kısmını oğlu Sadık Bigat’ın İkitelli’de açtığı restorana yatırmıştı Bu sezon diziden alacağı parayla gizli yaşamanın planlarını yapıyordu Ata Demirer için Hümeyra’nın kadrodan çıkarılmasına en büyük tepkiyi Tolga Çevik gösterdi Usta oyuncuya yapılanı ahlak bulmayan Çevik, “Hani biz bir aileydik deyip dizinin kadrosundan ayrılmaya karar verdi ‘Onları Allah’a havale ettim’ İddiaların içten olup olmadığını öğrenmek için aradığımız Hümeyra, “Bu konuyla ilgili ne çarpık ne içten hiçbir şey konuşmak istemiyorum Gerek değil, yalnızca onları Allah’a havale ediyorum Hani futbolcuların bir lafı var ya, ‘Önümüzdeki maçlara bakıyoruz’ diye Ben de önümdeki maçlara bakıyorum Benim için ‘Avrupa Yakası’nda olmamak bahtı açık oldu Üzülmüyorum, çünkü yeni bir filmi çekiyorum, yeni bir diziye başlıyorum Bu sefer fazla dürüst sürükleyici bir yapımcıyla çalışıyorum dedi internethaber