Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Avrupa Yakası'na dönme hazırlığı yapan Ata Demirer

Avrupa Yakası'na dönme hazırlığı yapan Ata Demirer
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Avrupa Yakası'na dönme hazırlığı yapan Cet Demirer 1547491 1547491 avrupayakasinadonmehazirligiyapanatademirer5c4de006f30feavrupayakasinadonmehazirligiyapanatademirer5c4de006f30fe http:shareimagembforcecomUploadedFilespublic622ecuid0 ​ Avrupa Yakası'na dönme hazırlığı yapan Soy Demirer, yeni dönemin ipuçlarını verdi Avrupa Yakası'ndaki Volkan'ın askerden döneceği haberi en çok Ata Demirer'i sevindirmiş Niye birdenbire gittiğini ve hangi şartlarda döndüğünü de yine ondan öğrenelim: ''O dönem çok yorulmuştum, hapsedilmiş, kıstırılmış hissettim kendimi Mutsuzdum bıraktığımda, sağlığımı kaybetmiştim Yoksa Hümeyra hanımla ilgili bir şart değil bu'' Cisim hafiflerse ruh da hafifler,'' sözü benzeri Cet Demirer için söylenmiş Yalnız herkesi şaşırttığı kilolarında değil ruhunda da pek bir hafifleme olmuş fakat ne iki yıl önce Avrupa Yakası setlerinde yaşanan fırtınalardan ne de şöhret hırsından izler kalmış Bozcaada'daki evinin bahçesindeki zeytin ağaçlarından elde ettiği zeytinyağının saflığı gibi bir haller gelmiş üzerine İki yıl boyunca ekrandan izlediği Avrupa Yakası'nı böylece özlemiş ama dizinin senaristi Gülse Birsel bugün arayıp, Hadi gel, çekim var,dese, 24 saatini geçirdiği teknesinin dümenini hemencecik İstanbul'a çevirecek kadar hazırlanmış Fakat önce dinlenmeye kararlı Yaz sonunun keyfini çıkartıp, iyi enerjiler depolayıp eylülde kendini rüzgâra bırakacak Biz de atlayıp otobüse Bozcaada'ya gittik ve yeni yayın döneminde Avrupa Yakası'na döneceği açıklanan Volkan'dan, kasımda vizyona girecek Osmanlı Cumhuriyeti filmine ve ne yiyip ne içmediğine kadar konuştuk Lakin Volkan askerden dönüyormuş, onu özledik,'' dediğimde, gözlerinin içi çocuk gibi pek bir güldü fakat Volkan askerden dönüyormuş, uğurlu olsun Birazcık uzun sürdü, lakin Nasıl dönüyor, mutlu mu, tedirgin mi? Valla Gülse nasıl yazarsa böylece dönecek, senaryoyu bilmiyorum Nasıl ikna etti Gülse Birsel sizi? Gülse benim canım ya Biz onunla zaten birlikte fazla şey başardık Ben onlarla hiçbir süre bağımı koparmadım Hiç kırgınlık girmedi mi araya? Kırgınlık yoktu, endişe vardı yalnızca Bu sene zaten biz ara sıra bir araya geliyorduk Ben bu Hacıyatmaz felaketini yaşadığımda da Gülse ile aralıksız mesajlaşıyorduk, ''Olmadı, şöyle oldu,'' gibi Bu yaz Bodrum'da karşılaştık, bir tutuştuk ''Ya yeniden mi yapsak, eski günlerdeki gibi'' Amerikan filmleri vardır ya Eski günlerdeki gibitıpkı pek Ben de çok özlediğimi fark ettim o günleri, o karakteri Unutamadınız Volkan'ı Ben de unutamadım, seyirci de unutamadı Aslında bir türlü bırakamadım gibi oldu diziyi Sokağa çıktığım anda başlıyordu sorular Volkan ne süre dönüyor, ne vakit başlıyor?'' gibi Bir açlık giderelim dedik Benim için işten fazla, eğlenmek ve mutlu etmekle ilgili dönüş hikâyem Ayrıca bir buçuk iki yıl ara verdik, dinlendik Elimden geleni yapacağım bundan böyle Ayrıldıktan sonradan her çarşamba ekranın karşısına geçip, Keşke bu bölümde ben de olsaydım,'' diyerek iç geçirip, izlediniz mi? Tabii izledim Binnur Kaya, Engin Günaydın, Sarp, yeni katılan oyuncular daima iştahımı kabarttı seyrederken ve Bizim zamanımızda olsaydı keşke bu ekip,'' diye düşündüm Azıcık onlarla da amaçlamak istedim açıkcası Zaten Avrupa Yakası'nın öyle bir sihri var Ben bile o dizide olsam parlarmışım gibi geliyor Size öyle geliyor olabilir (Kahkahalar) Orada sanki bir aşkınlık durumu yaşanıyor, bu da ekrana yansıyor O Gülse'nin çalışkanlığıyla ilgili bir şart Hayatımda gördüğüm en disiplinli ve çalışkan insanlardan biri dahası genç bir beyne sahip O gençlik ve güncel beyin, işi fazla güzelleştiriyor bundan başka kimse kırılıp alınmasın ama seyircinin istediğini atamak ve işin kolayına kaçmak başladı Bunu söylediğinizde şartlar, ekonomiden başlıyor reyting bahanesine değin gidiyor Hazır olayı kuralına tarafından oynayacaksınız, lakin özel iş yerine getirmek için özel ahali olması lüzumlu Avrupa Yakası'nın başarısı bununla ilgili Özel meslek defalarca reytingini de seyircisini de alır Gülse'nin Avrupai bir bakış açısı var Her bölümden üç tanıdık olmayan spot çıkar Uzaması güzel olmuyor ama sürenin uzatılması sanırım bu yılda giderilecek Sette en fazla kimi bakmak sizi mutlu eder? Kimlerle uyumlusunuz? Senaryoyla ilgili bir şey soruyorsunuz Gördüğümde çok mutlu olduğum insan yönetmenimiz Jale Fakat örneğin Binnur'la şahane eğleneceğimi düşünüyorum bu sene Beni anormal güldüren bir insan çünkü Hiçbir şey yapmadan beni krize sokan bir insan id Siz ayrıldınız, Hümeyra kaldı, siz geliyorsunuz, Hümeyra gidiyor Bu konuda yorum yerine getirmek istemiyorum ama ayrılıklarında benim hiçbir ilgim değil Profesyonel sebeplerden ayrılmışlar Vural da bölünmüş Benim şu anda bütün motivasyonum açlık tamir etmek, eğlenmek, oyalamak, adam gibi işimi yapmak Çünkü takımda da aile içinde de ara sıra birileri birileriyle geçinemez Profesyonel hayatta bu değin uzun kırgınlıklar dürüst mu? Profesyonellik, dudakların arasından çok basit meydana çıkan bir kelimedir Ben zaten işimde profesyonelimdir Ama ara sıra profesyonellik sınırlarını zorlayan durumlar olur yine de Keşke Hümeyra da dizide kalsaydı,'' diyor musunuz? Bilmiyorum Matematik olarak anne baba çocuk arasındaki çatışma açısından ihtiyaç duyulabilir, duyulamaz, o yazarın inisiyatifindedir Ben kimseye dargın değilim Oyuncu arkadaşlarımı, diziyi, Volkan'ı özledim o kadar Diziden ayrılmadan önce, son zamanlarda Hümeyra ile benzer karede görülmek istemiyormuşsunuz O zamanki koşullar çalışmaya kullanışlı değildi, bu zamanki şartlar kullanışlı Fatih Terim de Galatasaray'dan gitmişti (kahkahalar) Allah utandırmasın, dönüşümüz dönüş gibi olsun Başka bir beklentim değil Fakat Gazanfer ağabeyin rahatlıcı tavrına güveniyorum Pek bir meddah ancak Böylece şeyler söyler ama, siz anlamazsınız lakin herkes anlar Kıvrak bir zekâya sahiptir ve büyük bir ustadır Gazanfer ağabeyle sahnelerimi özledim Fakat o uzayan çekimler, asap sisteminin zorlanması, kavgalar Cümbür Cemaat her şeyi biliyor zaten Sizden de duyalım Şartlarla ilgili her şey Netice manâlı Bence herkesin istediği bir şey oluyor, Volkan geri dönüyor İstenilmek ve özlem edilmek herkesin benlik açığıdır Bizim işimizin başlıca motivasyonu, en azından benim adıma, hiçbir vakit para olmadı, o yüzden öyle cart diye bırakabildim Yoksa bu iki yılda devam etseydim önemli para kazanabilirdim Ama mesele para olmadığı için dönüyorum Ben işimi sevgiyle yapmak isterim Temmuzda bir turne yaptım, 22 günde 110 oyun Şoförle bitince hesap keserken 5 bin 250 km yaptığımızı söyledi 5 bin 230 km, iki defa Türkiye seslenmek Sinüslerim rahatsızlandı klimalardan 20 gün burada thalasso terapiyle iyileştim Ama bunu bana yaptıran şey 10 gösteriden kazanacağım para değildi dahası var oluş nedeni var insanın Sorumluluk ve onun verdiği mutluluk Ben sahneye çıkmadan önce mutlaka kardeşime seyircinin fotoğrafını çektiririm O seyircinin bir kokusu vardır, arkaya kazanç Fazla curcunalı seyirci, iyi seyircidir Benim motivasyonum bunlar oldu, Avrupa Yakası'nda da öyle Ben çok sahiplenirim işimi ve olumlu şeyler eklerim Olumsuzlaşmaya başladığım için bıraktım, mutsuzdum Fiilen meslek beni çok yormaya başlamıştı Üç birey ayrıldık, altı yedi birey yardım edildi Belki o zaman oyuncu fazla olsaydı, omuzlarımdaki tartma azalacaktı Kiloyla ilgili sağlık sorunlarım başladı Kendimi hapsedilmiş, kıstırılmış hissettim Yahut Hümeyra hanımla ilgili bir sorun yok bu Bunaldım ve oyunu bırakamayınca diziyi bırakmak zorunda kaldım Ben daha o sezonun başından Sinan Çetin'e Ağabey, devam edemeyebilirim bittikten daha sonra, ona tarafından önleminizi alın,'' dedim Zaten 96 bölümde ayrılacaktım, 86 bölümde bölünme enerjisine geçtik, biraz erken oldu Diziyi bırakınca omuzunuzdaki yükler de kalktı mı? Fazla ağır bir dönemdi Ayaklarımda oturmaktan varis oldu Bütün gün sigara sigara Hepsini bıraktım, kurtuldum 140 kilo, sabahlara değin çalışan ve her zaman göz önünde bir adam olarak taşıyamadım Şu an hazırım, kendimi daha iyi yönetiyorum O süre olağandışı bir hırs vardı hepimizde