Avrupa Yakası'na geri mi dönüyor? İşte işin aslıHümeyra ve Vural Çelik'in Avrupa Yakası'ndan ayrıldığını duymuştuk, peki Soy Demirer'in 'Volkan' rolüne geri dönmesi gerçekten olası mı, işte işin aslı! 'Avrupa Yakası'nın son durumuna Günaydın yazarı Rahşan Gülşan Gülse Birsel'le konuşarak aydınlık getirdi 'Avrupa Yakası'nda duygusal durumlar Haber bende, 'Aaa! Neden ancak?' etkisi yarattı 'Avrupa Yakası' dizisinin kayda değer oyuncuları Hümeyra ve Vural Çelik diziden ayrılmıştı İkisinin de diziye kattığı lezzet bambaşkaydı Evin annesinin yokluğu nasıl yansıyacaktı eve Ya Gülenay nadiren şarkı patlatmazsa biz ne yapacaktık Gülse Birsel'i aradım, Lakin neden Gülse, nasıl nasıl?dedim O da anlattı Gülse'nin telefonda rahatlığına da bayılıyorum Bir kriz olduğunda sesi titremeden, yalan söylemeden, tatlı tatlı anlatır Tekrar o kadar oldu Her iki oyuncu da parada anlaşılamadığı için diziden ayrılmayı seçmişler Yani o kadar bir kavga gürültü söz konusu değilmiş Hümeyra'yı öldürmeyecekmiş Diğer türlü gönderecekmiş Diziye katmak üzere biriki oyuncuyu da gözüne kestirmiş Bunlar ağustos ortasında kesinleşecekmiş Hemen 'Ata Demirer geri dönse keşke' dedim Azıcık durakladı Benim iştahımın kabardığını ayrım edince de yok, zaten geçenlerde Bodrum'da buluştuğumuzda final bölümünde olmasını konuştuk' dedi Zaten Cet tekrar tekrar 'Gülse ne istese yaparım' der Birbirlerini çok sever onlar Ama Ata bu sezon diziye dönse tam süper olmaz mı? superonlinecom