Avrupa Yakası'nda kopartan replikler gaffur kapıyı çalar Gaffur: hhee watduti ditu watdutiii Burhan: Canımmmm Nassısın ganKa? Gaffur: Meslek yemeği nasıl geçti Bürhan Burhan:heaaa meslek yemeği ammaannn iş yanii Gaffur: Makbule kral bizzat sizin meslek uygun çalışıyor Burhan:yoo ne alaka?? Gaffur:Geçen gece iş yemeğinden beraber döndünüzz Burhan:hadii aa aaa aa şeyi diyosun tesedüfen oraya gelmişti Dışarı çıkmıştı ondan sora yalnız gitmesin diye bende kendisi eşlik ettim yalnız yanii onun için ne war bunda??! Gaffur: Makbuleden hoşlanıyorsun Burhan: DELÜRTMEEE BEEE NE HOŞLANMASIII NE DİYOSUN BEE BEN MAKBULEDEN Mİ HOŞLANICAMM ALLAAAN GERİSİİ KOCAMN ELLERİ WAR KOCAM AYAKLARI WAR 45 NUMARA ONDAN MI HOŞLANICAM BENNN DELÜRTMEEE BENİİİ Gaffur: Dün gece yarısı makbuleyi senin evinden çıkarken yakaladım Burhan: Heee sen onu diyosun hee onunda bir açıklaması varr Gaffur: Dinliyorumm Burhan:ıı şey evlerinde nohut bitmişte benden nohut almaya geldi ne var Gaffur:makbuleden hoşlanıyorsun Burhan: DELÜRTTMMEEEE BEE DELÜRTME BENİ BENİ DELÜRTMEK İÇİN Mİ SÖLÜYOSUN BUNLARI GAFFUR MAKBULE BNM ARKADAŞIM SOHBET ETTİĞİM MUHABBET ETTİĞİM ÇOK SEVİYORUM SEMPATIK Bİ KIZ LAKIN CİNSEL CAZİBESİ BENİ TATMIN ETMİYİİİİİİİİİ Gaffur:ekmek arası iyi gider kanımcaa Burhan: ya gaffur tutturdun lakin benzer şileriii alla alla hayatındaki tek ganKaya böle şiler yapılır mı yaa TEK GANKAYAA Gaffur: tek kankam senmisin?? Burhan: benim tabiki benden başak arkadışın mı war senn Gaffur: warrr sacit kral var, aslı hanım efendi warr, (burhan dilini çıkarır) aslı hanfendinin kızıl saçlı arkadaşı var, aslı hanfendinin siyah saçlı arkadaşı var Burhan: alla alla ne süre gördünkü sen onlarıı Gaffur: Dün akşam birlikte maç izledik güle oynayaa bi sakıncası mı var Burhan: neyy bensizz niye ziyafet edilmiyorum Gaffur: ganımca seni sevmiyorlar burhan Burhan: NE DİYOSUN BEEE DELÜRTME ADAMI GAFFUR BİLMİYOSUN TAVIR HİÇ BİŞEY BİLMİOSUN KARIŞMA SENN O YARIM AKLINLA 3 TANE HÜCRENLE BEYAZ TÜRKLERİN KARMAŞIK İLİŞKİLERİNİ ARAŞTIRMAYA YORUMLAMAYA ÇALIŞMAA ANLAMIYOSUNN SİNİRİMİDE TEPEME ÇIKARTMAAA ANLADINMII BENİ SİNİRLENDİYOSUN DAHA SONRA BEYİN KANAMASI GERÇİRİCEM YAAA ALLA ALLA DOOONKK BU KAPIYI KAPATMA SESİYDİ ŞIMDI DUYCAKSINN (kapıyı kapatır)