Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Avşar kızı farklı yönüyle

Avşar kızı farklı yönüyle
0
62

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Avşar kızı bambaşka yönüyle ekranlarım sevilen sevilmeyen şımarık kızı Hülya Avşar'ın ağzından Hülya HÜLYA'NIN YENİ HAYATI! 1548650818 1548650818 avsarkizifarkliyonuyle5c4e894798483avsarkizifarkliyonuyle5c4e894798483 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberhulya15mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg HÜLYA AVŞAR, İNSANLARIN KENDİSİNE KIZSA DA ZAMANLA SEVDİĞİNİ SÖYLEDİ BUNUN NEDENİNİ DE ACAYIP GEREKÇELERE DAYANDIRDI Hülya Avşar, annesi Emral Avşar'ı kaybettikten sonra derin bir sessizliğe büründü Fazla ortalarda görünmedi, o tanıdık demeçlerini vermedi Peki ne yaptı? Yalnızca düşündü, kendini, hayatını sorguladı Bundan sonraki süreçte de çok ortalarda olmayacağının sinyallerini veren oyuncu, kendi kendine yaptığı özeleştirilerden sonra çıkardığı sonuçları da açıkladı Avşar, 'Bugüne dek neler yaptım, kimlerle arkadaşlık ettim, neyi doğru, neyi yanlış yaptım Bütün bunları düşündüm ve mukamesini yaptım Geriye dönüp baktığımda mutlu bir yaşam yaşayıp, dürüst şeyler yaptığıma karar verdim' dedi Avşar gerisinde da anlattı, 'Bugüne dek yanlış da olsa inandığım şeylerin arkasında durdurm Susan, pasif birisi olmadım hiç Kimi süre anlayışsız olma, reddedilme tehlikesine rağmen inandığım değerlerin, görüşlerin ardındaki durdum Yalpalamadım, kıvırmadım Bana kızanlar, dehşet edenler de oldu Lakin onlarda aradan geçen zamanda 'Haklıydın' diye bana dönüp, hakkımı iade ettiler Kimi zaman ben yaptığım hatayı geç farkettim lakin onun da üzerinde tutturmak yerine, çıkıp 'Evet hata ettim' deme erdemini gösterdim Bu dürüstlük için önemli bir adımdır Keza kim mükemmel ama? Natürel fakat benim de hatalarım olacak Oldu da Zaten hoş olan da bu değil mi? Beni ırk seviyor çünkü benim sahte değil, hakiki olduğumu biliyorlar' dedi BEYAZ SAYFA AÇTIM Hülya Avşar, önünde yeni bir sayfa açtığını da söyleyerek, 'Artık başkaları için yok kendim için yaşayacağım Bu yeni hayatımda sahte dostlara, söz olsun diye kurulan arkadaşlıklara, çıkar ilişkilerine yer yok Ben neyi istiyorsam artık sadece onu yaşayacağım' dedi  

858,496Konular
982,161Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt