Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Avşar kızı ilişkilerde fedakarlık olmaz demiş!!!

Avşar kızı ilişkilerde fedakarlık olmaz demiş!!!
0
49

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Avşar kızı ilişkilerde fedakarlık olmaz demiş!!! Demiş de demiş yaniNiye demiş benzeri biz bilmiyo muyuz!Ne anlar Hülya bayan fedakarlıktanSevgilisi yapsın fedakarlığı ona ne ama de mi amaAhh ahh!Gençlerimizin beynini nasıl da şeylerle dolduruyorlarHülya hanıma katılan var mı aranızda meleklerimSiz ne düşünüyorsunuz bu konudaavsarkiziiliskilerdefedakarlikolmazdemis5c4e894f04b3cgifalt :abo: Yikes :abo: 1548650826 1548650826 avsarkiziiliskilerdefedakarlikolmazdemis5c4e894f090c6avsarkiziiliskilerdefedakarlikolmazdemis5c4e894f090c6 avsarkiziiliskilerdefedakarlikolmazdemis5c4e894f090c6 İlişkilerde Fedakarlığa İnanmıyorum Sinema sanatçısı Hülya AVŞAR bu hafta BIE'nin konuşmacı konuğu oldu Ziyafet Dünyasında Yol ve Amaçbaşlıklı konuşmasında Hülya Avşar, 27 sene önce yola çıktığımda bugün geldiğim noktayı hedeflemiştimdedi Sinemada fazla şiddet içine sinen proje bulduğunu, 3 sene önce sahneyi ayrıntılarıyla bıraktığını anlatan Avşar, önümüzdeki dönemde televizyona önem vereceğini söyledi ve hiç kimsenin haberi olmadığı bir kitap yazdığını açıkladı Hülya AVŞAR, yıldızlar yalnızdır, siz de böylece misiniz?sorusuna, Ben o konuyu çok evvelden öngördüm ve çözdüm, hiç yalnız değilimyanıtını verdi Özel hayatıyla ilgili sorulara da candan cevap veren Hülya Avşar, Ben ilişkilerde fedakarlığa inanmıyorum, herkes ayrıca kendi gibi ve özgür olsun, ayrıca de ilişki yürüsün istiyorum, ama bugünkü ilişkim de dahil Türk erkekleri bir noktadan sonrasını ne eyvah fakat kaldıramıyor, anlamıyordiye konuştu BIE'de Hülya Avşar’a Topluma bir mesajınız var mı?sorusu da soruldu Türk toplumuna en kayda değer mesajınını ‘aile’ olduğunu söyleyen Avşar, “Türk aile yapısının hiç bozulmamasını, evlerin dağılmamasını ve sağlıklı çocuklar yetiştirmemizi istiyorum O nedenle daima aile değerlerini vurgulamak istiyorumdiye konuştu Hülya Avşar’ın konferasını dinleyenler arasında sanatkâr Erol Evgin ve Burhan Öçal ile işadamımimar Reşit Soley de vardı  

858,496Konular
982,168Mesajlar
30,108Kullanıcılar
MudavaSon üye
Üst Alt