Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Avşar kızına gönderme yaptı

Avşar kızına gönderme yaptı
0
59

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Avşar kızına gönderme yaptı ilişkileri evlilikleri biteli uzun zaman olmasına rağmen hala bu konu ile ilgili polemikler devam etti işte Hülya Avşar'a eski eşi pek bir gönderme yaptı oysa HÜLYA SAĞOLSUN! 1548641468 1548641468 avsarkizinagondermeyapti5c4e64c1dc86favsarkizinagondermeyapti5c4e64c1dc86f http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshaberkay&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg FİLİZ AKIN'IN PROGRAMINA MISAFIR OLAN HÜLYA AVŞAR'IN, 'KAYA BEY'DEN BOŞANMAK BENİM KARARIMDI, ASLINDA ONUN NİYETİ YOKTU YANİ HEM SUÇLU KEZA GÜÇLÜYDÜ' SÖZLERİ KAYA ÇİLİNGİROĞLU'NU KIZDIRDI Çilingiroğlu, eski eşinin açıklamalarına şöyle yanıt verdi: 'Hülya Bayan bir takım şeyleri yanlış hatırlıyor ama boşanmayı kimin istediği manâlı yok Allah ondan razı olsun Tamamen lezzetli bir evliliğim, fantastik bir oğlum var İnşallah Allah ona da böyle bir ilişki ve bir çocuk verir Seneler geçmiş bunları baştan gündeme getirmek kime ne üstünlük getirir? Vakit, kimin suçlu, kimin enerjik olduğunu gösterir Aradan bu kadar sene geçmiş, durup dururken böyle açıklamalara ne lüzum var? Bundan Böyle kim, niye HülyaKaya ayrılığıyla ilgilensin Ben bir amaç veremedim bu sözlere'  

858,506Konular
983,085Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt