Avşar Kızından Uğraşmaya Zamanım Yok hülya avşar, hakkında, günlük haber, magazin haberleri, nele rcdemiş, resimleri buradan bulabilirsiniz im Hülya Avşar hakkında habere bakalım defalarca birlikte ‘UĞRAŞMAYA ZAMANIM YOK’ 1548652953 1548652953 avsarkizindanugrasmayazamanimyok5c4e919fd6a4favsarkizindanugrasmayazamanimyok5c4e919fd6a4f avsarkizindanugrasmayazamanimyok5c4e919fd6a4f Hülya Avşar, mahkemelik olduğu isimlere zeytin dalı uzattıAvşar Kızı, tüm davalarından vazgeçti Şarkıcı, “Böylece içimden geldi Bu dek işin aralarında diğer taraftan abuk subuk sapan mevzularla uğraşmak istemiyorum Yani bundan böyle iyi insan olayım falan değil Tabii oysa iyi insanım fakat bunlarla uğraşacak vaktim yok dedi Avşar, gazetecilerin “Ayşe Özyılmazel’i affettiniz mi? sorusuna, “Yok canım, kusuruna bakmamak Allah’a mahsus bir şey Yalnızca böyle biri değil hayatımda yanıtını verdi Özyılmazel’le evlenen Ali Taran’la arkadaş olduklarını ancak görüşmediklerini sözlerine ekleyen şarkıcı, “Görüşmüyoruz ama Ali tekrar tekrar arkadaşım Severim onu Evlendiklerinde onu tebrik ettim dedi