Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Avukatsız boşanma dilekcesi nasıl yazılır

Avukatsız boşanma dilekcesi nasıl yazılır
0
131

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hukukumuzda insanın kendisini vekilleavukatla temsil ettirme zorunluluğu yoktur Bu sebeple davalarınızı avukat olmadan acabilir ve takip edebilirsiniz Ancak şunu da gozetmeniz gerekir ki; hukuki konularda herhangi bir avukat kadar bilgiye sahip olamayacağınızdan ve coğu konu teknik bilgi gerektirdiğinden herhangi bir avukata danışmadan acacağınız davalarda haklı olsanız bile davanızı kaybedebileceğiniz durumlar soz konusu olabilecektir Bu sebeple davanızı acarken bir avukattan yardım almanızı tavsiye ediyorum

Bunun yanı sıra hukuki işlemleri karşılayacakavukat tutacak paranız olmayabilir Avukatlık ucretini ve yargılama giderlerini karşılama olanağınız bulunmuyorsa; hak arama ozgurluklerinizin onundeki engelleri aşmak ve hak arama ozgurluğunuzun kullanımında eşitliği sağlamak uzere kurulmuş olan ve her baro merkezinde bulunan adli yardım burolarına başvurarak avukatlık hizmetlerinden ucretsiz olarak yararlanabilirsiniz Sizin icin atanacak avukatla ilgili olarak adli yardımdan yararlandığınız icin herhangi bir ucret odemeyeceksiniz Avukatınız da adli muzaharet talepli olarak davanızı acacaktır Adli muzaharet talebinizin kabulu durumunda yargılama giderlerinden de muaf olursunuz

Ayrıca eşinizden şiddet goruyor ve Onun hakkında gerekli tedbirleri aldırtmak, boşanmak istiyorsanız Ankara Barosunca hayata gecirilen Gelincik Projesi kapsamında şimdilik sadece Ankara icin 444 43 06 nolu telefondan her turlu hukuki yardımı alabilirsiniz

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt