iltasyazilim
FD Üye
MALZEMELER
12 kg nohut
4 adet yufka
12 kg kuşbaşı et
1 adet büyük soğan
1 yemek kaşığı salça
1 su bardağı zeytinyağ
HAZIRLANIŞI
Akşamdan ıslattığınız nohudu, soğan, et, zeytinyağ ve salça ile pişirin Diğer yanda 4 adet yufkayı rulo yapıp, 115 cm eninde kesin Bir fırın tepsisini yağlayıp, dizin, üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağ döküp, fırında kızartın Daha sonra, pişirdiğiniz nohudu üzerine döküp, tekrar fırına verin, 10 dakika daha pişirin Üzerine sarmısaklı veya sade yoğurt döküp, servis yapın
12 kg nohut
4 adet yufka
12 kg kuşbaşı et
1 adet büyük soğan
1 yemek kaşığı salça
1 su bardağı zeytinyağ
HAZIRLANIŞI
Akşamdan ıslattığınız nohudu, soğan, et, zeytinyağ ve salça ile pişirin Diğer yanda 4 adet yufkayı rulo yapıp, 115 cm eninde kesin Bir fırın tepsisini yağlayıp, dizin, üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağ döküp, fırında kızartın Daha sonra, pişirdiğiniz nohudu üzerine döküp, tekrar fırına verin, 10 dakika daha pişirin Üzerine sarmısaklı veya sade yoğurt döküp, servis yapın