iltasyazilim
FD Üye
Avunya Mantısı
MALZEMELER
12 kg nohut
4 adet yufka
12 kg kuşbaşı et
1 adet büyük soğan
1 yemek kaşığı salça
1 su bardağı zeytinyağ
HAZIRLANIŞI
Akşamdan ıslattığınız nohudu soğan et zeytinyağ ve salça ile pişirin Diğer yanda 4 adet yufkayı rulo yapıp 115 cm eninde kesin Bir fırın tepsisini yağlayıp dizin üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağ döküp fırında kızartın Daha sonra pişirdiğiniz nohudu üzerine döküp tekrar fırına verin 10 dakika daha pişirin Üzerine sarmısaklı veya sade yoğurt döküp servis yapın
AFIYET OLSUN!
MALZEMELER
12 kg nohut
4 adet yufka
12 kg kuşbaşı et
1 adet büyük soğan
1 yemek kaşığı salça
1 su bardağı zeytinyağ
HAZIRLANIŞI
Akşamdan ıslattığınız nohudu soğan et zeytinyağ ve salça ile pişirin Diğer yanda 4 adet yufkayı rulo yapıp 115 cm eninde kesin Bir fırın tepsisini yağlayıp dizin üzerine 2 yemek kaşığı zeytinyağ döküp fırında kızartın Daha sonra pişirdiğiniz nohudu üzerine döküp tekrar fırına verin 10 dakika daha pişirin Üzerine sarmısaklı veya sade yoğurt döküp servis yapın
AFIYET OLSUN!