Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

AVVA İle Murat Boz İş Birliğinden Türk Eğitim Vakfı’na Anlamlı Bağış

AVVA İle Murat Boz İş Birliğinden Türk Eğitim Vakfı’na Anlamlı Bağış

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
bha_65_542cdad4c6958dba43d3.jpg

Türkiye’de erkek giysi markalarının öncülerinden AVVA; ünlü müzikçi ve oyuncu Murat Boz ile gerçekleştirdiği “AVVA X Murat Boz’’ parfüm projesinin bütün gelirlerini, gençlerin eğitimlerini desteklemek için Türk Eğitim Vakfı’na (TEV) bağışladı.

Erkek giysisinde smart casual tarzının öncüsü AVVA, Mart 2019’da Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğiyle ‘AVVA X Murat Boz’ isimli bir parfüm projesi başlattı. Proje kapsamında Murat Boz’un özel olarak seçtiği koku, AVVA tarafından “AVVA X Murat Boz’’ ismi ile parfüm olarak üretilmeye başlandı. Yaklaşık bir yıl süren proje kapsamında toplam 3000 adet parfüm üretildi ve üretilen parfümler Türkiye genelindeki tüm AVVA mağazalarında, projeye özel olarak hazırlanan stantlarda satışa sunuldu. Proje kapsamında 425.000 TL gelir elde edildi, TEV’e bağışlandı

‘AVVA X Murat Boz’ projesinde satılan parfümlerden 425.000 TL’lik elde edilen bütün gelir, Avva tarafından gençlerin hayatına katkıda bulunmak ve eğitimde fırsat eşitliği sağlamak için çalışan Türk Eğitim Vakfı’na bağışlandı.
Kaynak: (BYZHA) - Beyaz Haber Ajansı