Ay Büyürken Uyuyamam filmi ay büyürken uyuyamam özet ay büyürken uyuyamam özeti konusu kitap özeti filmi ay büyürken uyuyamam filmi, konusu, özeti, film, oyuncuları, hazal kaya, şerif gören, oku, özet, resimleri, haberleri ve üstelik burada arkadaşlar Ekranların sevilen ve sanatçı oyuncularının buluştuğu Ay Büyürken Uyuyamamfilmi basına tanıtıldı Melek'lerim BALIKESİR’in Ayvalık İlçesi’nde çekilen, Şerif Görebilen’in yönettiği ve Ayça Bingöl, Hazal Kaya, Selin Şekerci ile Fırat Çelik’in rol aldığı ’Ay Büyürken Uyuyamam’ filmi basın tanıtımından haberler aşağıda Melek'lerim 1548654263 1548654263 aybuyurkenuyuyamamfilmi5c4e96bc09facaybuyurkenuyuyamamfilmi5c4e96bc09fac aybuyurkenuyuyamamfilmi5c4e96bc09fac Televizyon izleyicisinin ’Öyle Bir Geçer Süre ki’ adlı dizide ’Cemile’ karakteriyle tanıdığı Ayça Bingöl, ’Aşkı Memnu’ dizisinin ’Nihal’ karakteri ile gönüllerde taht kuran Hazal Kaya, ’Kavak Yelleri’ ve ’ Korusun’ dizilerinden tanınan Selin Şekerci ile ’Fatmagül’ün Suçu Ne?’ dizisinde ’Mustafa’ karakterini canlandıran Fırat Çelik, Ayvalık’ta aşırı sıcaklara rağmen yoğun tempoyla film çekimlerini sürdürüyorlar Türk edebiyatının en önemli isimlerinden Necati Cumalı’nın baki eseri ’Ay Büyürken Uyuyamam’ romanından uyarlanan filmin setinde düzenlenen toplantıda, sanatçılar duygularını paylaştı ’CEMİLE’ DİYE SESLENİYORLAR Ayça Bingöl, Türkiye’nin cennet köşelerinden Ayvalık’ın öbür bir güzelliğe sahip olduğunu söyledi Ayvalık’ın taşının, toprağının, evlerinin ve hatta sokaklardaki kedilerinin bu güzel ilçeye ayrı bir doku ve lezzet verdiğine inandığını kaydeden Bingöl, Bu objeler insana öylesine hoş duygular veriyor ama Bu ambiyansın bizim filmimize de öbür bir his katacağını düşünüyorum Burada hedeflemek, İstanbul’da çalışmaktan fazla farklı Burası doğal bir yayladedi Ayvalık’ta set haricen gezinirken insanların kendisine ’Cemile’ diye seslenerek büyük sevgi gösterilerinde bulunduğunu kaydeden Ayça Bingöl, Tabii bu durum her şeyden önce bir oyuncu olarak benim fazla hoşuma gidiyordedi Daha önce Ayvalık’a tatil için geldiğini ve hiç film çalışması yapmadığını gösteren Bingöl, süre içerisinde şartlar el verirse Ayvalık’tan bir ev satın alarak bu şirin ilçede yaşayabileceğini kaydetti YABANCILIK ÇEKMİYORUM Son dönemlerin en geniş hayran kitlesine sahip olan dizilerinden ’Aşkı Memnu’da Nihal’i canlandıran ve ’Adını Feriha Koydum’da da başarısını sürdüren Hazal Kaya ise Ayvalık’a daha önce birkaç kez tatil amaçlı geldiğini ve doğasına hayran kaldığını belirterek, Ayvalık’ta tuhaflık çekmiyorum Daha önce her zaman geldiğim bu hoş ilçenin neredeyse her köşesini biliyorum İnsanı fazla cana yakın geliyor bana Sanata ve sanatçıya fazla önem veriyorlar Bu da beni fazla mutlu ediyordedi Kaya, ’Ay Büyürken Uyuyamam’ filmiyle, ilk kez Şerif Görebilen gibi dev bir yönetmenin kanatları altında başrol oyuncusu olarak kariyerinde fazla kayda değer bir dönemece geldiğine inandığını kaydetti Beyazperdede içine sinen projelerle ve sinemaya yıllarını vermiş ressam artist ve yönetmenlerle çalışarak ileri gitmek isteğini gösteren Hazal Kaya, Şerif Görebilen gibi çok değerli bir yönetmenle kastetmek benim için koskocoman bir baht diye düşünüyorumifadelerini kullandı ULUSLARARASI FESTİVALDE ÖDÜL İSTİYOR Yeşilçam ve televizyon dizilerinin son dönemlerde en popüler oyuncularından olan Fırat Çelik de Ayvalık’a ilk önce geldiğini belirtti Film çalışması bittikten sonra bu defa tatil için ilçeyi seçim edeceğini kaydeden Çelik, Ayvalık’ın insanlarını çok sevimli ve sempatik buldum giderken Ayvalık’ın mutfağına hayran kaldım Öbür damak zevki tatlarını asla unutmayacağımdedi Bir oyuncu olarak en büyük hedefinin milletlerarası bir festivalde ödül olmak olduğunu kaydeden Fırat Çelik, Hedeflere varmak için rol aldığım dizi ve sinema filmlerinde bana verilen görevin hakkını atamak zorunda olduğumun bilincindeyim Mesela şu an Cannes Film Festivali’nde ödül almış usta bir yönetmen olan ve Türk sinemasının duayeni Şerif Gören ile çalışıyorum Benimde hayalim Türkiye’de oyunculuğumu ispatladıktan sonradan bir gün milletlerarası bir film festivalinde ödül alabilmek Fakat bu ne vakit nasıl gerçekleşir, gerçekleşir mi; bunları çoktan kestirebilmek epeyce kuvvetdiye konuştu FİLM 4 KASIM’DA VİZYONDA Çekimlerine Ayvalık’ın peşinde İzmir Alaçatı ve Çeşme’de devam edilecek film, 4 Kasım’da vizyona girecek id