Ay karanlik olmadan gel Sende Gittin Ya sen de gittin ya, gerisinde kaç şiir yazsam sana götürecek, beyaz bir güvercini, kandıramam bu çaresizliğimle 'yağmurlar dinmeden geltükenmeden dermanımsen gelirsen çiçeklenirdört bir yanım' fakat, ruhumu teslim alan, bir zabıtaydı gözlerin açıkta gözyaşlarımı döktüğüm, mazlumlar halinde 'rüzgarlar dönmeden gelyazılmadan fermanımyıllardır hasretinle tutuşur kanım' ellerim hiç kabul olmayacak, bir mucizenin, tesbihini çekiyor dilimde hep aynı tekerleme 'ay karanlık olmadan gelkaranfiller solmadandenizlerim durulmuyorsen olmadan' şimdi, karaya ak desem ve aklasam tüm karalarımı cennete bir bilet kaparmıyım, gideceğim vagonda sen olan 'yağmurlar dinmeden geltükenmeden dermanımsen gelirsen çiçeklenir,dört bir yanım' fakat yıllara bölsem hüznümü, alacaklı çıkar felek ve zamana satsam öykümü, beş para etmez biliyorum 'rüzgarlar dönmeden gel yazılmadan fermanım yıllardır hasretinle tutuşur kanım' fakat öykünmek istemiyorum kendini boşluğa savuran, siyah bir mendile bu ben olamam! 'ay karanlık olmadan gelkaranfiller solmadandenizlerim durulmuyorsen olmadan' lafı sündürmek en iyi yaptığım iştir bak tekrar beceriyorum en iyisi sen bunları boşver hadi gel! ! düşlerimde buluşalım alinti