ben cuma akşamı merenden duştumayak bileğim burkulduhemen acile gittim film cekti kırık catlak yok dediama yinede bir ortapedi doktoruna git dedi krem verdi bandajla sar deditabi bu arada 2 gun normal yurudum gunluk işlerimi yaptımbu surede ayağım ım iki yanı morardıpazartesi gunu ortapediye gittim ayağıma baktı alcıya alınmasını istedi bu arada başka bir doktorada gittim alcısızda olabilir medikalle dedi ben ise medikalle bileklikle tedavimin surdurulmesini istedim gercekten de doğrumu yapıyorum bilmiyorum ne yapmalıyım?teşekkur ederim
Cevap: ayak bileği burkulmaları
Bu konuda uzman bir doktor goruşu onemlidir Sağlık onemli bir konudur o yuzden uzman olmayan kişilerin size vereceği bilgiler ne yazıkki kotu sonuclara neden olabilir
Bana kalırsa ağrı ve morluk devam ediyorsa tekrar bir doktora gorunmeniz ve durumu ona anlatıp tavsiyelerine kulak vermeniz daha mantıklı olur
Cevap: ayak bileği burkulmaları
Bu konuda uzman bir doktor goruşu onemlidir Sağlık onemli bir konudur o yuzden uzman olmayan kişilerin size vereceği bilgiler ne yazıkki kotu sonuclara neden olabilir
Bana kalırsa ağrı ve morluk devam ediyorsa tekrar bir doktora gorunmeniz ve durumu ona anlatıp tavsiyelerine kulak vermeniz daha mantıklı olur