Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

ayak bileği burkulmaları

ayak bileği burkulmaları

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
ben cuma akşamı merenden düştümbacak bileğim burkulduhemen acile gittim film çekti kırık çatlak değil dediama yinede bir ortapedi doktoruna git dedi krem verdi bandajla sar deditabi giderken 2 gün olağan yürüdüm günlük işlerimi yaptımbu sürede ayağım ım iki yanı morardıpazartesi günü ortapediye gittim ayağıma baktı alçıya alınmasını istedi bu arada başka bir doktorada gittim alçısızda olabilir medikalle dedi ben ise medikalle bileklikle tedavimin sürdürülmesini istedim aslında de doğrumu yapıyorum bilmiyorum ne yapmalıyım?teşekkür ederim

Cevap: ayak bileği burkulmaları

Bu konuda uzman bir hekim görüşü önemlidir Sağlık Durumu önemli bir konudur o yüzden uzman olmayan kişilerin size vereceği bilgiler ne yazıkki fena sonuçlara niçin olabilir
kişisel olarak ağrı ve morluk devam ediyorsa tekrar bir doktora görünmeniz ve durumu ona anlatıp tavsiyelerine kulak vermeniz daha mantıklı olur *

858,496Konular
982,139Mesajlar
30,089Kullanıcılar
memoneoSon üye
Üst Alt