iltasyazilim
FD Üye
ben cuma akşamı merenden düştümbacak bileğim burkulduhemen acile gittim film çekti kırık çatlak değil dediama yinede bir ortapedi doktoruna git dedi krem verdi bandajla sar deditabi giderken 2 gün olağan yürüdüm günlük işlerimi yaptımbu sürede ayağım ım iki yanı morardıpazartesi günü ortapediye gittim ayağıma baktı alçıya alınmasını istedi bu arada başka bir doktorada gittim alçısızda olabilir medikalle dedi ben ise medikalle bileklikle tedavimin sürdürülmesini istedim aslında de doğrumu yapıyorum bilmiyorum ne yapmalıyım?teşekkür ederim
Cevap: ayak bileği burkulmaları
Bu konuda uzman bir hekim görüşü önemlidir Sağlık Durumu önemli bir konudur o yüzden uzman olmayan kişilerin size vereceği bilgiler ne yazıkki fena sonuçlara niçin olabilir
kişisel olarak ağrı ve morluk devam ediyorsa tekrar bir doktora görünmeniz ve durumu ona anlatıp tavsiyelerine kulak vermeniz daha mantıklı olur *
Cevap: ayak bileği burkulmaları
Bu konuda uzman bir hekim görüşü önemlidir Sağlık Durumu önemli bir konudur o yüzden uzman olmayan kişilerin size vereceği bilgiler ne yazıkki fena sonuçlara niçin olabilir
kişisel olarak ağrı ve morluk devam ediyorsa tekrar bir doktora görünmeniz ve durumu ona anlatıp tavsiyelerine kulak vermeniz daha mantıklı olur *