Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayakkabı Merdiven Stili Bağlama Yöntemi

Ayakkabı Merdiven Stili Bağlama Yöntemi
0
160

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kundura Meren Stili Nasıl Bağlanır

Tekrar bambaşka bir pabuç bağlama stili açıklamak istiyorum sizlere oldukça kolay Meren Stili Kundura Bağlama

Başta şunu hatırlatmak istiyorum çok basit bir pabuç bağlama stili ilk yapmanız gereken şey pabuç bağınızı en alt kısımdan iki yanlardan geçirin sonradan an dipteki gözden meydana çıkan uçları ön tarafında bulunan bir sonraki gözden geçirinKundura bağının uçlarını iki taraflı çapraz şekilde yaparak birbirlerinin daha aşağı kısmından geçirin yerleri değişen ayakkabı bağlarını yine benzer tarafta yer alan bir sonraki gözden geçirin bu şekilde kundura bağlamanızı bitirin

Deneyin ve aşağıdaki resimdeki gibi Meren Stili pabuç bağlama sitili öğrenmiş olun ben denedim ve öğrendim bakın sizce nasıl görünüyor işte netice

ALT :larcomupluploadsmerenstiliayakkabibaglama48558merenstiliayakkabibaglama48558ALT *

Similar threads

Girdap Stili Kundura Bağlama Yöntemi Tekrar farklı bir kundura bağlama stili ile sizlerleyiz çok ayrı bu kundura bağlama sitili sizlere resimli olarak anlatmaya çalışacağım arkadaşlar umarım güzel anlatırım anlamanızı sağlarım Ilk Önce yapmanız gereken şey pabuç bağınızı ön taraftan fakat...
Cevaplar
0
Görüntüleme
294
Kundura Çalı Yürüyüşü Stili Bağlama Ayrı pabuç bağlama stillerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruzSizde ayakkabılaırnızı farklı bağlamaktan hoşlanıyorsanız Ayakkabınızı çalı yürüyüşü stili bağlamayı mutlaka denemelisiniz Yapmanız gereken şeyler sırasıyla şöyşe;Ayakkabı bağınızı ön...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Testere Kadınsı Stili Pabuç Bağlama Yeniden farklı bir kundura bağlama şekli izah etmek istiyorum sizlere gayet hoş görünüyor bağlamasıda epeyce basit Yapmanız gereken şey ilk olarak Pabuç bağınızı ön taraftan ve üst kısımdan bağlamaya başlamalısınız Ayakkabı bağınızın bir ucu karşısında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Pabuç Okçu Stili Bağlama Yöntemi Okçu Stili ayakkabı bağlama bambaşka kundura bağlama stilleri aralarında fazla pozitif seçim edilen okçu stili bağlama yöntemini özetle açıklamak istiyorum sizlereÖncelikle Ayakkabınızı sağ daha alçak ve sol üstten ya da bütün tersi olacak şekilde bağlamaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Ayakkabı Meren Stili Nasıl Bağlanır Yine farklı bir ayakkabı bağlama stili anlatmak istiyorum sizlere oldukca kolay Meren Stili Ayakkabı Bağlama Oncelikle şunu hatırlatmak istiyorum cok basit bir ayakkabı bağlama stili ilk yapmanız gereken şey ayakkabı bağınızı en alt kısımdan iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
858,497Konular
982,556Mesajlar
30,294Kullanıcılar
Üst Alt