Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayakkabı Testere Dişi Stili Nasıl Bağlanır

Ayakkabı Testere Dişi Stili Nasıl Bağlanır
0
125

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Testere Dişi Stili Ayakkabı Bağlama

Yine farklı bir ayakkabı bağlama şekli anlatmak istiyorum sizlere gayet hoş gorunuyor bağlamasıda oldukca kolay

Yapmanız gereken şey ilk olarak Ayakkabı bağınızı on taraftan ve ust kısımdan bağlamaya başlamalısınız
Ayakkabı bağınızın bir ucu karşı tarafta olacak bu şekilde bir delik atlatarak ilerleyinAynı tarafta olan ucu capraz hareket ettiğinde bir delik atlayınSon deliğe geldiğiniz zaman boş kalan gozden aynı tarafta kalan uca gecirmelisiniz işte hepsi bu kadar arkadaşlar kolay gelsin

ALT :wwwupluploadsayakkabitesterestlibaglama59624ayakkabitesterestlibaglama59624ALT

Similar threads

Testere Kadınsı Stili Pabuç Bağlama Yeniden farklı bir kundura bağlama şekli izah etmek istiyorum sizlere gayet hoş görünüyor bağlamasıda epeyce basit Yapmanız gereken şey ilk olarak Pabuç bağınızı ön taraftan ve üst kısımdan bağlamaya başlamalısınız Ayakkabı bağınızın bir ucu karşısında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Ayakkabı Vitrin Stili Bağlama Ayakkabılarınızı vitrin stili bağlamak istiyorsanız bu sandığınız kadar zor değil inanın cok basit bir şekilde Vitrin stili ayakkabı bağlıyabilirsiniz Ayakkabılarınızı Vitrin stili bağlamak icin oncelikle yapmanız gereken şey Ayakkabı bağınızı on taraftan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
326
Ayakkabı Meren Stili Nasıl Bağlanır Yine farklı bir ayakkabı bağlama stili anlatmak istiyorum sizlere oldukca kolay Meren Stili Ayakkabı Bağlama Oncelikle şunu hatırlatmak istiyorum cok basit bir ayakkabı bağlama stili ilk yapmanız gereken şey ayakkabı bağınızı en alt kısımdan iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Girdap Stili Ayakkabı Bağlama Yontemi Yine farklı bir ayakkabı bağlama stili ile sizlerleyiz cok farklı bu ayakkabı bağlama sitili sizlere resimli olarak anlatmaya calışacağım arkadaşlar umarım guzel anlatırım anlamanızı sağlarım imagesayakkabigirdapstilibaglamayontemi5ad8a7fc3b7ebpng...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Ayakkabı Calı Yuruyuşu Stili Bağlama Farklı ayakkabı bağlama stillerini sizlerle paylaşmaya devam ediyoruzSizde ayakkabılaırnızı farklı bağlamaktan hoşlanıyorsanız Ayakkabınızı calı yuruyuşu stili bağlamayı mutlaka denemelisiniz Yapmanız gereken şeyler sırasıyla şoyşe;Ayakkabı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
139
858,500Konular
982,594Mesajlar
30,358Kullanıcılar
jackgragassSon üye
Üst Alt