Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayakkabı Vurması Nasıl Onlenir?

Ayakkabı Vurması Nasıl Onlenir?
0
211

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Yeni aldığınız bir ayakkabının ayağınıza vurması kadar acı birşey olamazPeki ya aldığınız ayakakbının ayağınızı vurmaması icin yapabileceğiniz birşeyler yokmu acaba? Elbette var olmaz olurmu hemen sorduğum bu soruya kendim yanıt veriyorum bakın ayağınıza vuran ayakkabınızın canınızı yakmasındna nasıl kurtulabilirsiniz?

imagesayakkabivurmasinasilonlenir5aee5d765ab08jpeg

Ayakkabıların ayağı vurması ayrı bir ağrıyken bu vurmanın sonrasında yaşanan ağrı da bambaşka bir sıkıntıdır hepimiz icinAyakkabılar ayağımızı bircok farklı yerden vurabilir Bunun icin vuran yerin tam olarak belirlenmesi gerekmektedirBuna gore bir tamir yapılması gerekmektedir

Ayakkabılar genellikle arka kısımdan vururlar Buna cozum olarak arka tarafa bir topuk yastığını ayakkabıcılardan temin edebilirizBu topuk yastığı ayakkabının arkadan vurmasına engel olur Eğer ayakkabı buyuk olduğu icin vuruyorsa arkaya bir destek sağlanabilir Ki bu genelde bir pecete ya da ince bir bez parcası olabilir

Eğer aldığınız ayakkabınız tarak kısmından vuruyorsa bunun icin de ayakkabınızın makine ile genişletilmesini sağlayabilirsiniz

Similar threads

Yeni aldığınız bir ayakkabının ayağınıza vurması değin acı birşey olamazPeki ya aldığınız ayakakbının ayağınızı vurmaması için yapabileceğiniz birşeyler yokmu acaba? Şüphesiz var olmaz olurmu hemencecik sorduğum bu soruya kendim yanıt veriyorum bakın ayağınıza vuran ayakkabınızın canınızı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Mağazada ayağınıza olan ayakkabı eve geldiğinizde sıkıyorsa ya da internet uzerinden aldığınız ayakkabı tahmin ettiğiniz kalıpta gelmediyse ayakkabınızı cope atmanıza gerek yok Bilhassa kadınların tutkusu olan ayakkabılar, kimi zaman ne yazık ki işkenceye donebiliyor Aynı numaralı iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Mağazada ayağınıza olan ayakkabı eve geldiğinizde sıkıyorsa veya internet üzerinden aldığınız pabuç varsayım ettiğiniz kalıpta gelmediyse ayakkabınızı çöpe atmanıza gerek değil Bilhassa kadınların tutkusu olan ayakkabılar, kimi süre ne eyvah fakat işkenceye dönebiliyor Aynı numaralı iki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ayakkabı vurmasına ne iyi kazanç ? ayakkabı vurmasına alternatif tıp,pabuç vuruğuna ne iyi kazanç,pabuç vurmasına doğal çözümler,pabuç vurması nasıl giderilir,kundura vurmasına pratik çözümler,ayakkabı vurmasına doğal çözümler Aloe Vera Aloe veranın iyileştirici gücünü hemen her sağlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Yeni alınan ayakkabılarda, ayakkabı genişletme sorunu her zaman görünebilir Yeni ayakkabı nasıl genişletir diye merek etmeyin size birkaç önerimiz var Ayağı sıkan ayakkabılar, ayak derisinde su toplanmasına neden olup büyük bir acı verirler Bu tür sorunlar ile karşılaşmak için ayak yapınıza...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt