Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayasofya`Da Dilenip Sultanahmet`Te Sadaka (Zekat) Vermek Deyiminin Anlamı

Ayasofya`Da Dilenip Sultanahmet`Te Sadaka (Zekat) Vermek Deyiminin Anlamı
0
164

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Ayasofya`Da Dilenip Sultanahmet`Te Sadaka (Zekat) Vermek Deyiminin acıklaması

Kendisi başkasının yardımı ile gecinirken, bu kişi gosteriş icin elindekini başkalarına yardım amacıyla dağıtmak

Similar threads

Ayasofya'da dilenip Sultanahmet'te sadaka vermek, Ayasofya'da dilenip Sultanahmet'te sadaka vermek deyiminin anlamı Ayasofya`da dilenip Sultanahmet`te sadaka (zekat) vermek : Kendisi başkasının yardımı ile gecinirken, gosteriş icin elindekini başkalarına yardım amacıyla dağıtmak
Cevaplar
0
Görüntüleme
197
Baş Başa Vermek Deyiminin Acıklaması Baş Başa Vermek Deyiminin Anlamı Nedir Baş Başa Vermek Birbirinin duşuncesinden yararlanmak uzere birkac kişi toplanıp bir konuyu goruşmek, bir konuda dertleşmek Bu sorunu ancak baş başa vermekle cozebiliriz
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Zekat nedir? Bir malın belli bir mikdarını, belli bir zaman sonra hak sahibi olan bir kısım muslumanlara Yuce Allah'ın rızası icin tamamen mulkiyetine gecirmektir Zekat, kulların kulluk gorevindeki sadakatlerine delalet eder Zekat vermek nedir? Zekat vermek farzdır Peygamberimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
161
Zekatın Onemi ve Fazileti, Zekatın onemi , Zekatın fazileti , I Konunun Planı A İnfak, Sadaka Ve Zekat Kavramı B Zekatın Dindeki Yeri, Onemi ve Fazileti C Zekat Vermeyenlerin Durumu C Zekatın Fert Acısından Değerlendirilmesi a Zekatın Veren Birey Uzerindeki Etkileri b Zekatın Alan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
177
Sadaka ve Zekat Kimlere Vermeliyiz? Sadaka ve zekat vermek icin aldığını hayırda ve iyilikte kullanan kimseleri araştırmalı, onları tercih etmelidir Bilhassa ilim sahibi olan fakirleri secmelidir Cunku bunlara vermek ilimde kendilerine yardım etmektir Allah rızasını kazanmak niyeti ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,506Konular
983,099Mesajlar
33,116Kullanıcılar
TrsweozZSon üye
Üst Alt