Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayasofya kararına Vatikan'dan ilk yorum: Çok acı çekiyorum

Ayasofya kararına Vatikan'dan ilk yorum: Çok acı çekiyorum

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
Ayasofya%2Dkararina%2DVatikan%2Ddan%2Dilk%2Dyorum%2DCok%2Daci%2Dcekiyorum%2D237796%2Ejpg

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, bugünkü pazar ayininde Ayasofya'nın camiye dönüştürülmesi kararını değerlendirdi.

Ayasofya'nın Danıştay kararıyla müzeden camiye dönüştürülmesi kararı sonrası Vatikan'dan ilk tepki geldi.

Katoliklerin ruhani lideri Papa Francis, Aziz Petrus Meydanı'ndaki ayinde, "Aklım İstanbul'da. Ayasofya'yı düşünüyorum ve çok acı çekiyorum" ifadelerini kullandı.

Similar threads

Danıştay'ın Ayasofya kararına ilişkin ABD, Rusya ve Yunanistan'dan tepkiler geldi. ABD'den yapılan açıklamada, "Ayasofya'nın statüsünün değiştirilmesi hayal kırıklığı yarattı. Türkiye'nin Ayasofya'nın herkesin erişebileceği bir yer olmaya devam etmesini sağlamak için...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Bir derneğin 1934 yılında Ayasofya'yı cami statüsünden müze statüsüne taşıyan kararın iptali için yaptığı başvuru, bugün Danıştay'da ele alınacak. Ayasofya'yı cami statüsünden müze statüsüne taşıyan kararın iptali için yapılan başvuru Danıştay gündemine geliyor. İstanbul'un...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Cumhurbaşkanı Erdoğan, saat 20.53'te Millete Sesleniş konuşması yaparak Danıştayın Ayasofya kararını değerlendirdi. Danıştayın bugün, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesini sağlayan 1934 tarihli Bakanlar Kurulu düzenlemesini iptal ettiğini anımsatan Erdoğan, buna dayanarak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,506Konular
983,038Mesajlar
33,108Kullanıcılar
nikosa123Son üye
Üst Alt