Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayberk Kocar Kimdir

Ayberk Kocar Kimdir
0
151

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Ayberk Kocar Hayatı

Cocuk yıldız olarak tanıdığımız Ayberk Kocar şu an 13 yaşındaOnu ilk olarak Aliye dizisinde Aliye'nin oğlu Arda olarak minik bir oyuncu olarak tanımıştık

13 Yaşına gelen Ayberk Kocar daha sonra Pulsar isimli dizide oynamıştı

Ayberk Kocar Şimdilerde Star Televizyonunda yeni başlayan Benim Hala Umudum Var dizisinde yer alıyorYaz doneminde yayınlacak olan dizi ile ekran karşısına gecen Ayberk Kocar'ın minik halindne eser kalmamış yakışıklı bir delikanlı olarak ekrana cıkıyorBenim Hala Umudum Var dizisinde Gizem Karaca'nın kucuk erkek kardeşi Ali karakterini canlandırıyor

ALT :wwwupluploadsayberkkocar1376688ayberkkocar1376688ALT

Similar threads

Ayberk Kocar'ın Yaşı Aliye dizisiyle tanıdığımız minik yıldız Aliye'nin oğlu Arda buyudu delikanlı olduYeni dizisiyle ilgi odağı olan kucuk oyuncu yakışıklı bir dleikanlı olma yolundaAyberk Kocar şu anda 13 yaşında Ayberk Kocar Star ekranlarında başlayan Benim Hala Umudum var...
Cevaplar
0
Görüntüleme
220
Ayberk Koçar Hayatı Çocuk yıldız olarak tanıdığımız Ayberk Koçar şu an 13 yaşındaOnu ilk olarak Aliye dizisinde Aliye'nin oğlu Arda olarak küçük bir oyuncu olarak tanımıştık 13 Yaşına gelen Ayberk Koçar sonradan Pulsar isimli dizide oynamıştı Ayberk Koçar Şimdilerde Star Televizyonunda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Ayberk Koçar'ın Yaşı Aliye dizisiyle tanıdığımız ufak yıldız Aliye'nin oğlu Arda büyüdü delikanlı olduYeni dizisiyle ilgi odağı olan minik oyuncu yakışıklı bir dleikanlı olma yolundaAyberk Koçar derhal 13 yaşında Ayberk Koçar Star ekranlarında başlayan Benim Hala Umudum var dizisiyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
Star tv nin beğenilerek izlenen yeni dizilerinden biri olan Benim Hala Umudum Var dizisi gunden gune beğeniyle izlenmeye devam ediyor Benim Hala Umudum Var dizisinde İstanbul'un gosterişsiz semtlerinden birinde , annesi kız kardeşi , uvey babası ve uvey babasının cocuklarıyla birlikte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Bu Yakışıklı Kim? Pek küçük yıldızlar vardırki onları hatırından çıkmak imkansızdır işte o miniklerden biri büyüdü ve yakışıklı bir delikanlı olarak tekrar bizlerin karşısına çıktıAliye dizisinin küçük yıldızı dizide Aliye'nin oğlu Arda'yı canlandıran Ayberk Koçar büyüdü ve yeni bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,497Konular
981,907Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt