Ayça Varlıer Matem Babam şarkısı sözleri Ayça Varlıer Ağıt Babam şarkısı sözleri Ayça Varlıer Yas Babam'ın sözü Merhaba Sevgili Melek'ler Kalbim Dört Mevsim dizisinin başrol oyuncusu Ayça Varlıer'in laf ve müziği kendisine ait olan şarkısı Inleme Babam'ın sözlerini, sizler için ve bu şarkının sözlerini isteyen misafirlerimiz için paylaşıyoruz 1549250631 1549250631 aycavarlieraglamababamsarkisisozleri5c57b04b7cb9daycavarlieraglamababamsarkisisozleri5c57b04b7cb9daycavarlieraglamababamsarkisisozleri5c57b04b7cb9d Inleme babam sakın ağlama Taşlar yerinden oynasana Suyun sesi değişmez ah babam Dere yatağım sen oldukça Ah durak benim bu durak senin Yeni bir soluk yeni bir heves Hepsi nafile yalanmış Meğer aradığım sana benzer bir sesmiş Ağlama babam sakın inleme Taşlar yerinden oynasada Suyun sesi değişmeyen ah babam çay yatağım sen epeyce Ordan oraya savruldum durdum Evler gördüm hepsi diğer Ne sıcaklık buldum ne sevinç Fakat aradığım bir yuva Ne kış soğuğu, ne yaz sıcağı Değişmiyor mevsim hiç kimsede Gölgen düşer baktığım heryüze Inleme babam sakın inleme Taşlar yerinden oynasada Suyun sesi değişmeyen ah babam dere yatağım sen oldukça