Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ayçekirdekli Tam Buğday Ekmek

Ayçekirdekli Tam Buğday Ekmek

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Ayçekirdekli Tam Buğday Ekmek Tarifi İçin Malzemeler

*500 gr tam buğday unu (Ben söke marka kullanıyorum tam geliyor)
*300 ml su
*1 yumurta
*1 paket kuru maya
*Yarım su bardağı ay çekirdeği

Ayçekirdekli Tam Buğday Ekmek Tarifi Yapılışı Sağlıklı vitaminli ve kalorisi düşük ekmek yemek isteyenler için bu tarif tam size göre, üstelik günlük yiyebileceğiniz miktarda kesip buzdolabı poşetinde buzlukta muhafaza edebilirsiniz İlk günkü gibi taze oluyor hiç endişelenmeyin Ekmek yapma makinasına tüm malzemeleri ekleyip kapağını kapatın Tam buğday programında ekmeğinizi pişirin
Ekmek yapma makinası olmayanlar için de bu ekmeği yapmak mümkün Ilık suyun içinde mayanızı eritin ve tüm malzemeyi ekleyerek yumuşak bir hamur elde edin Uzun süre mayalandırmanız gerekir yalnız Çünkü tam buğday unu biraz geç mayalanır Daha sonra istediğiniz şekli verip 160 derecede yaklaşık 1 saat pişirebilirsiniz Afiyet olsun
 
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt