Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ayda En Az 7 Kilo Verdiren Sandviç Tarifi

Ayda En Az 7 Kilo Verdiren Sandviç Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Ayda En Az 7 Kilo Verdiren Sandviç Tarifi İçin Malzemeler

*3 adet light ekmek
*1 adet salatalık
*1 adet domates
*60 gr light peynir
*2 yemek kaşığı biberiye veya jelapon biberi

Ayda En Az 7 Kilo Verdiren Sandviç Tarifi Yapılışı Merhaba arkadaşlar size özel bir tarif veriyorum ben bu diyet sandviçle hiç spor yapmadan 15 günde 22 kg verdim tabi bu diyette şu içmek çok önemli çünkü su içmediğinizde vücudunun yağ yakmaz ve yağ depolama yapar Bu yüzden altın kural günde en fazla 4 litre su içmeniz İstediğiniz kadar domates salatalık tüketebilirsiniz, peynir sadece 60 gr olacak eğer yarım yağlı ise 30 gr olsun Light tükettiğim için 15 günde bu kadar verdim Siz az yağlı tüketirseniz bu değişebilir Birazda insan yapısı diyelim Ekmeklerimizin ister tost makinasında kızartabilirsiniz Arasına peynir ekleyip domates salatalık koyup pul biber veya jelapon biber ekleyebilirsiniz Yeşillikleri de tüketebilirsiniz ve öğünde muhakkak 1 litre su tüketelim

Similar threads

Ayran Detoksu (2 Günde 2 Kilo Verdiren) Tarifi İçin Malzemeler Detoks Kahvaltısı İçin; *8 yemek kaşığı nohut *8 yemek kaşığı yeşil mercimek *8 yemek kaşığı bulgur *1 litre su *1 kilo light yoğurt (Sütaşın pembe yoğurtlarından 2 paket) Kahvaltı İçin; *1 haşlanmış yumurta *1 domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Ayda 57 Kilo Verdiren Goji Beryy Tarifi İçin Malzemeler *1520 adet goji beryy *bir fincan sıcak su Ayda 57 Kilo Verdiren Goji Beryy Tarifi Yapılışı Sıcak suya meyveleri atın ılıyıncaya kadar bekletin Sonrasında taneleriyle birlikte yiyin
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
1 Ayda 10 Kilo Verdiren Çay Tarifi İçin Malzemeler *1 tutam barut ağacı kabuğu *1 tutam mate çayı *1 tutam kekik *1 tutam çoban çökerten *1 tutam yeşil çay *1 tutam biberiye *1 tutam sinirli ot *1 2 yaprak cinnema *1 ufak da funda yaprağı tutamından 1 Ayda 10 Kilo Verdiren Çay Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
7 Günde Kilo Verdiren Lahana Diyeti Çorbası Tarifi İçin Malzemeler *Yarım lahana *1 kase kereviz *1 kase içerisine dilimlenmiş soğan *1 kase içerisinde dilimlenmiş havuç *1 kase içerisine dilimlenmiş yeşil biber *23 diş rendelenmiş sarımsak *4 kase tavuk suyu *400 gr doğranmış domates...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
3 Günde 2 Kilo Verdiren Pirinç Lapası Tarifi İçin Malzemeler *1 çay bardağı pirinç *3 su bardağı su *Kekik, özellikle pul biber, nane 3 Günde 2 Kilo Verdiren Pirinç Lapası Tarifi Yapılışı Öncelikle bu tarifi uygulayan %90 kişi memnun önemli olan istikrarlı ve tam uymak*Kısaca üç günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,478Konular
981,298Mesajlar
29,564Kullanıcılar
fg gvSon üye
Üst Alt