Aydan Şener hayatı aydan şener yaşam öyküsü aydan şener kiminle evlendi kiminle evliydi mühürlü güller dizisi nerede çekildi mühürlü güller nerede çekildi aydan şener hayatı, biyografi ,kimdir, özet olarak hayatı, hakkında bilgiler, dizileri, filmleri Türkiye Güzelleri'nden olan Aydan Şener, hakkında kendi ağzından ve bizlerin araştırmaları sonucunda bilgiler sunuyoruz bu yazımızda sizlere Melek'ler 1548242556 1548242556 aydansenerhayati5c5a5e4b49006aydansenerhayati5c5a5e4b49006aydansenerhayati5c5a5e4b49006 1 Mart 1963 de Kiliste dünyaya geldim Bir yasindayken Bursaya yerlestik Orta ve lise ögrenimimi Bursada tamamladim 1981 yilinda Türkiye Güzeli seçildim Çok kisa bir süre mankenlik yaptimOyunculuga baslamam 1983 de minik aga dizisiyle gerçeklesti 1983 yilinda evlendim sonradan TRT ye ; 90 li yillarda özel TV lerle dizi ve film çalismalari yaptim Iki Kiz kardes Gül ve Diken , Zühre , Gölge Çiçegi , Arzu , Hicran ; Ay isiginda saklidir , Kumru , Bir Askin Bittigi Yer , Yüzlesme Hüznün Yüzü , Ah Nalan Ah Nefes Alamiyorum TV filmleri 1988 yilinda dünyaya getirdigim kizim Ecem hayatimin en kayda değer varligi 1991 yilinda esimden ayrildim En son TRT için Mühürlü Güller dizisini çektim Balik burcunun bütün özelliklerini tasiyorum Merhametli, Duygusal, Kararsiz çok inis çikisli ruh yapisina sahip bir insanim Ilk kazandigim para ilk para 1981 yilinda ‘‘Ufak Aga’’ ile basladim oyunculuk hayatima Ya bes yüz lira veya bes yüz bin lira kazanmistim Gün geçtiçe sifirlar artiyor O yüzden net hatirlayamiyorum aldigim maasi Sanirim bes yüz bin liraydi O süre için iyi bir para kazanmistim ve ufak tefek yatirimlar yaptim Natürel aileme hediyeler almayi dikkatsizlik etmedim Eger oyuncu olmasaydim ; Gazeteci almak isterdim Lise çaglarindan beri bir tutkuydu benim için Lakin gazeteci olamasam da gazetecilerle içli disli olduk sonunda Aralıksız yeni insanlarla tanisma imkani bana çok cazip geliyor Iletisim koymak, gözlemek ve yansitmak fazla zevkli Insanlari fazla seviyorum fakat halk müziği kadar hayvanlari da çok seviyorum O Kadar masum ve bize pek muhtaçlar ki Bir tek onlara fena muamele edebilen insanlari hiç sevmiyorum Evimde besledigim iki tane köpegim var Simdiki aklim olsa, söhretli bir kadin olarak yasamayi tercih etmezdim 18 yasindan bu yanlamasına bu sekilde yasiyorum Çok güzel taraflari da var Hem sayilmak ayrıca sevilmek fazla güzel bir sey Simdikiler bir iki yıl popüler oluyorlar, kendilerini dünyanin merkezi saniyorlar Fakat üç bes sene sonradan yoklar Saygin söhreti koruyabilmek için kendinizden bir seyler veriyorsunuz Idealim ileriki yillarda ufak de olsa bir çiftçi olup sokaklardaki kedi ve köpekleri oraya toplamak ve iyi bakilmalarini saglamak Filmleri Oyuncu (32 Film) Günahsız Değiliz Beni Bekledinse Mühürlü Güller Böylece Bir Sevda ancak Oyun Aşk Aynı Adreste Yarın Geç Olmayacak Kumru Güvercin Hicran Sakin Kasabanın Kadını Hüznün Yüzü Ah Nalan Ah Nice Yıllardan Sonradan Heves Nefes Alamıyorum Ay Işığında Saklıdır Zühre Yüzleşme Bir Aşkın Bittiği Yer Gül ve Diken Gölge Çiçeği Hayatın İçinden İki Kızkardeş Yol Palas Cinayeti FatihHarbiye Samanyolu Utanç Yılları Tekrar Doğmak Çalıkuşu Minik Ağa Bay Alkolü Takdimimdir