Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aydın da bir dönem yapmış

Aydın da bir dönem yapmış
0
50

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Aydınlatılmış da bir dönem yapmış aydında dans kursu aydında dans kursları aydındaki kursları kültürlü geçtiğimiz günlerde ama bi haberimizde ortaya atılan bir iddia da ünlü şarkıcı Murat Boz'un acaba gay mi sorularıydı acilen ise şarkıcı Aydında bu stil bir giyimde karşımıza çıktığını söylüyor 'SIRTIMI BIRINCIL BEN AÇTIM' KAVGASI! 1548635019 1548635019 aydindabirdonemyapmis5c4e4b8f1a388aydindabirdonemyapmis5c4e4b8f1a388 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabermurat18mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg MURAT BOZ'UN 'ILK BEN GİYDİM' DİYEREK POZ VERDİĞİ SIRT DEKOLTESİNE, KUŞUM AYDIN'DAN TEKZIP GELDİ! AYDIN, 'BEN SEKİZ YIL ÖNCE SIRTIMI AÇMIŞTIM ARAŞTIRIP KONUŞSUN' DEDİ Murat Boz'un 'İlk ben giydim' diyerek poz verdiği sırt dekoltesine, Kuşum Açık Fikirli'dan tekzip geldi! Aydınlatılmış, 'Ben sekiz sene önce sırtımı açmıştım Araştırıp konuşsun' dedi ÖNCE BUT SONRA SIRT Yeni polemiğin adı belirli oldu: 'İlk kim açtı!' Her şey daha önce etek giyen şarkıcı Murat Boz'un bu kez sırt dekoltesini denemesiyle başladı Kendine sırtı açık gömlekler diktiren Boz, bunları konserinde giydi, ardındaki 'Dünyada sırt dekolteli kıyafet giyen birincil erkek benim Bu furyayı ben başlattım' dedi Bu açıklamayı duyan Kuşum Aydınlatılmış da yanıt vermekte gecikmedi! MURAT ATIP TUTMUŞ! Uzun süre Hollanda'da yaşamış fakat Türkiye'ye belli dönüş yapan Kuşum Aydınlatılmış, 'Ben bu stil kıyafetleri sekiz yıl önce sahnede giydim Bu fırtınayı yıllar önce estirdim ve bitti Murat gençlik heyecanıyla atıp tutmuş' dedi Aydın, 'Genç arkadaşlar araştırmadan kralcılık yapıyorlar Önce büyüklerini takip edip neler yaptıklarını görsünler sonra kendi tarzlarını bulsunlar' diye ekledi  

858,475Konular
981,251Mesajlar
29,551Kullanıcılar
Üst Alt