Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Aydın’da geleceğin sporcuları yetişiyor

Aydın’da geleceğin sporcuları yetişiyor
0
93

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90

Aydın Büyükşehir Belediyesi, çocukların kültür ve sporla ilgili aktivitelere katılabilmeleri için hizmetlerini aralıksız formda sürdürüyor. Yaz boyunca süren yüzme kurslarına katılan yüzlerce çocuk, profesyonel eğitmenlerden aldıkları dersler ile âlâ birer yüzücü oldu.

YÜZLERCE ÇOCUK YÜZMEYİ BU KURSLARDA ÖĞRENDİ

Geleceğin yüzücülerinin yetiştiği kurslarda eğitim alan 672 çocuk, Büyükşehir Belediyesinin Atatürk Spor Kompleksi’ndeki havuzunda yaz sürecini hem eğlenceli hem de öğretici bir aktiviteyle geçirmiş oldu. Atatürk Spor Kompleksi'ndeki merasimle iştirak sertifikalarını alan çocuklar keyifli olduklarını söz ettiler.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU: GELECEĞİN ATLETLERİNİ YETİŞTİRİYORUZ.

Aydın Büyükşehir Belediye Lideri Hasret Çerçioğlu, “Çocuklarımızın geleceği bugün yaptığımız yatırımlar ile şekilleniyor. Büyükşehir Belediyesi olarak sanat, spor ve eğitici kurslar aracılığıyla çocuklarımızın her vakit yanındayız. Atatürk Spor Kompleksimizde de geleceğin atletlerini yetiştiriyoruz. Aydın’dan daha birçok uygun sportmen çıkacağını inanıyorum. Tüm Aydınlı çocukları Büyükşehir Belediyesi kurslarına katılmaya davet ediyorum” diye konuştu.

“BALE, KEMAN VE ARTIK DE YÜZME KURSU”

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği kurslarda çocuklarının sanat ve sporun farklı kısımlarında eğitim aldığını belirten Serdar Bayraktar, “Belediyenin bu hizmetinden şad olduk. Çocuğumuz belediyenin evvel keman ve bale kursuna gitti artık de yüzme kursuna katıldı. Pek mutluyuz, çocuklarımızı bu imkanları sağladığı için Liderimize teşekkür ediyoruz” sözlerini kullandı.

“ÖZLEM LİDERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Pandemi sürecinin akabinde bu kursların çocuklar ismine âlâ bir geçiş süreci olduğuna dikkat çeken Uğur Ödün, “Çocuğumuz suya alıştı ve memnun oldu. Pandemi sürecinden sonra bu türlü şeyler istiyorduk. Toplumsal etkileşimi de güçlü oldu. Bu türlü bir aktiflik düzenlediği için Hasret Liderimize teşekkür ederiz.” biçiminde konuştu.

“ÇOCUĞUM DENİZE GİRERKEN KORKMAYACAĞIM”

Çocuğunun yüzme öğrenmesinden ötürü çok keyifli olduğunu belirten Sema Eski, “Çocuğum denize girerken korkmayacağım ve güzelce yüzecek. Büyükşehirin çok hoş aktiflikleri oluyor. Çocuğumu gönderdim ve göndermeye de devam edeceğim. Çocuğum da severek bu kursa geldi, önümüzdeki yıl kardeşini de bu kursa yazdıracağım. Hasret Liderin hizmetlerinin ve muvaffakiyetlerinin devamını dileriz.” dedi.

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYEMİZİN SAYESİNDE HARİKULADE BİR AKTİFLİK OLUYOR”

Ücretsiz kurslar sayesinde aile iktisadına yük olmadan çok hoş bir aktiflik gerçekleştirdiklerini söz eden Samet Keyik, “Biz çocuklarımıza vakit ayırıp bu türlü bir aktiflik sunamıyoruz lakin sağ olsun Büyükşehir Belediyemizin sayesinde harikulade bir aktiflik oluyor. İki oğlum da yüzme kursuna geliyor. Fiyatlı bir yüzme kursuna göndersem beni ekonomik olarak çok sarsar ancak bu türlü olunca çok hoş oluyor. Hasret Lidere çok teşekkür ederiz, Allah razı olsun” diye konuştu.