Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aydın’da yardım etmek isterlerken, İngiliz kadını öldürüyorlardı

Aydın’da yardım etmek isterlerken, İngiliz kadını öldürüyorlardı
0
146

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
Ticari araca çarpan İngiliz asıllı bayan kazadan yara almadan kurtuldu. Fakat şoförün kullandığı elektrikli motosiklet yardıma gelenler tarafından kenara çekilirken, bayanın üzerine düştü.

Similar threads

Aydın’ın Didim ilçesi Efeler Mahallesi Adnan Menderes Bulvarı üzerinde park halinde olan bir ticari araca ilçede yaşadığı öğrenilen İngiliz asıllı vatandaşın kullandığı 3 tekerlekli elektrikli motosiklet çarptı. Çarpma sonucunda bir ziyan meydana gelmezken, kazanın tedirginliği ile yabancı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Kaza, saat 21.30 sıralarında İnegöl- Alanyurt yolunda meydana geldi. Alanyurt’tan İnegöl istikametine seyir halinde bulunan Kasım Demir (29) idaresindeki 16 AC 7776 plakalı araba, akaryakıt istasyonuna girmek için hareket yaptığı sırada birebir istikamette ilerleyen Suriye asıllı Nureddin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
Rolling Stone dergisi, tüm vakitlerin en güzel aksiyon sinemalarını sıraladığı bir liste paylaştı. The Matrix’ten Mad Max: Fury Road’a, Edge of Tomorrow'dan Enter the Dragon'a en güzel 50 aksiyon sineması içeriğimizde! Not: Sinema açıklamalarında Beyazperde'den faydalanılmıştır.  Kaynak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
200
858,505Konular
982,792Mesajlar
30,593Kullanıcılar
ilker2v8Son üye
Üst Alt