Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Aydınlık'tan Ethem Sancak'a dikkat çeken destek

Aydınlık'tan Ethem Sancak'a dikkat çeken destek
0
45

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
Ethem%2DSancak%2DAydinlikcilarla%2Dneden%2Dgorusuyor%2D227851%2Ejpg

BMC’nin hissedarı Ethem Sancak’ın, Aydınlık grubuyla Ulusal Kanal’da bâtın bir formda buluştuğu argümanı gündeme gelmişti.

Eski Aydınlıkçı ve eski AKP MKYK üyesi Sancak’ın bu buluşması “yeni bir ittifak mı doğuyor” sorusunu beraberinde getirmişti.

AKP’li Ethem Sancak-Aydınlık tartışması sürerken, Aydınlık gazetesinden dikkat çeken bir haber geldi.

Aydınlık bugünkü "CHP görüşme talebimi kabul etmedi, Toplum yanlış bilgilendiriliyor" başlıklı haberinde, Ethem Sancak’ın Habertürk’teki Nabız programına telefonla bağlanıp yaptığı açıklamalara yer verdi.

Haberde, Sancak’ın kelamları şöyle aktarıldı: “Bu işin başında ben varım. Gerçekleri ben biliyorum. Palavra yanlış bilgilerle toplum yanlış bilgilendiriliyor. Güya ülkenin kaynaklarını yabancılara peşkeş çekmişiz üzere lanse ediliyor. Bilgiyi direkt benden öğrensinler diye CHP ile görüşme talep ettim ancak tercih etmediler.”

Gazeteci İsmail Saymaz ise toplumsal medyada habere ait “Aydınlık gazetesi, iktidarı savunmak ismine tank palet fabrikasının Katar Ordusuna dönemini ve ortakları Ethem Sancak’ı savunmuş. Üstelik bu haber, özelleştirme tersi haberlerin olması gereken ‘emek’ sayfasında yayınlanmış” yorumunu yaptı.

İşte o ileti:

saycuscdgfsdcvsdc.jpg

aydinlik-gazetesi-2019-12-13-wbrx.jpg

858,506Konular
983,087Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt